Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki magányosan hal meg? Úgyhogy nem volt/van/lesz soha senkije?
Figyelt kérdés
GOndolom van ilyen igaz?? Az ilyen embereknek az a vigasz marad, hogy legalább mágusokká válhattak :3
Vélemények??
2016. jún. 24. 18:48
2/18 A kérdező kommentje:
Ti milyen mágussá akartok válni?? :3.. Csak 30 éves korig kell szűznek lenni!!
KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT! DE KIFEJTHETTED VOLNA!!
2016. jún. 24. 18:52
4/18 anonim válasza:
Én jég mágus szeretnék lenni. :D
5/18 anonim válasza:
Ismerek olyanokat, akik már elég erősen 40 éves szüzek.
Próbálkozz tovább, ne várd a sült galambot.
6/18 A kérdező kommentje:
Jah nekem mindegy már XD.. nem élek már olyan sokáig :D
2016. jún. 24. 18:55
7/18 anonim válasza:
Kérdező te milyen mágus akarsz majd lenni??
8/18 anonim válasza:
Van egy lvl 65 jég sorcim de szívesen kiprobalnam a tűz kategóriat.
9/18 anonim válasza:
Játszottam egy játékkal aminek az volt a lényege hogy egy x éves szűz emberke vagy, aki tényleg valamilyen mágus lesz, és az a célja hogy szétbarmolja a boldog párokat. Szerettem :3
Amúgy vannak ilyen emberek, persze. 16/L
10/18 A kérdező kommentje:
9-es játék nevét nem tudod?? Még így utoljára játszanék vele :3
2016. jún. 24. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!