Létezik olyan, hogy nem jövök ki a szűz jegyűekkel?
Féltesóm szűz nem jövünk ki jól, sógorommal is vannak nézeteltéréseim, és az ő barátjával is nem értünk egyet sokmindenben, meg hát stílusuk is...
Én Rák vagyok 21/L.
Nem tudom hogy számít e, nem is vagyok nagy ezotériás meg ilyenek, de észrevettem hogy velük én sem jövök ki. Tök érdekes egyébként, full olyan a stílusuk legbelül.
23/F/Bika
A szűz jegyű emberek általában kritikusak önmagukkal és másokkal szemben is. Szeretik szóvá tenni a másik ember hibáit és néha kicsit "kockák" vagyis, nagyon aprólékosan és precízen szeretik végezni a dolgukat és ezt - sajnos - másoktól is elvárják.
A víz jegyű emberekkel - szerintem - azért jönnek ki nehezebben, mert ők inkább az érzelmeik alapján működnek, míg a szűz a logika embere. Más az értékrendje és néha nem érti, hogy a másik miért dönt egy adott helyzetben számára logikátlannak tűnő módon.
Nekem is van szűz jegyű ember a közvetlen környezetemben és néha tényleg "nehéz" vele, viszont ez remek lehetőség is arra, hogy tudatosan fejlesszük a személyiségünket, vagyis türelmesebbé, megértőbbé és elfogadóbbá váljunk! :)
En Nyioas vagyok de veluk en sem jovok ki, a Szuz pasik ketszinuek a Szuz nok meg ez a vegtelen tapintatlsnul belevagja a szemedbe a sajat velt igazsagat es verig sertodik ha nem ertesz vele egyet:-))))
Egyebkent a Szuz pasik allati jok a szexben, csak beszelgetni ne kelljen veluk:-)))
Kérdéseddel bizonyítod önmagadnak, hogy létezik!
Hallottál-e már arról, hogy testvérek/féltestvérek csillagjegyeiktől függetlenül nem jól jönnek ki egymással?
.
Ha azt figyeled, hogy kinek mi a csillagjegye, eleve abba a dobozba rakod és mindenáron megelelteted elvárásaidnak.
.
21 éves vagy, tudnod kell gondolkozni.
Gondolj bele, az általad felsiroltak nem joggal teszik fel a kérdést: miért nem jönnek ki a szűz jegyű veled?
Ráadásul igazuk is van, hogy te vagy a kiálhatatlan, hiszen övék a többségi vélemény!
"Ha azt figyeled, hogy kinek mi a csillagjegye, eleve abba a dobozba rakod és mindenáron megfelelteted elvárásaidnak."
Ez amúgy nálam abszolút nem igaz. Majdnem minden csillagjegyből ismerek olyasvalakit, aki a legtöbb tulajdonságában ellentéte a napjegye leírásának. (Szűzből pont nem ismerek ilyet, de ez szerintem véletlen, viszonylag kevés Szüzet ismerek.) Viszont olyan még nem volt, hogy ha valakinek a teljes születési képletét megnéztem, ne magyarázta volna meg, hogy miért nem olyan, "amilyennek lennie kéne".
Én is rák vagyok, nekem az egyik legjobb barátnőm szűz és teljesen elletéte azoknak amiket itt olvastam. :)
Egyátalán nem logika alapján dönt, határozottan érzelni alapon, és nem mondja ki amit gondol szinte soha, vagy nagyon ritkán, de akkor is visszavonja 2 perc múlva.
Szerintem inkább a személyiségétől függ, az általatok leírt típussal(ami ezek szerint erre jegyre jellemző) én sem biztos, hogy jól ki tudnék jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!