Létezik olyan ember a világon, aki szűzként hal meg?
Figyelt kérdés
És most nem vallási okokra gondolok, hanem például nem talált megfelelő partnert élete során vagy élete nagy szerelmének elutasítását vagy balesetét nem bírta feldolgozni. El se tudom képzelni…
Szerintetek lehet így boldogan élni?
2015. jan. 17. 11:22
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, sírjak vagy röhögjek rajtad? Igen, van. Igen, nagyon boldogan lehet élni szex nélkül is. Például ott vannak az aszexuális emberek. De talán így van pár demiszexuális is.
2/13 anonim válasza:
Az is szüzen hal meg aki gyerekkorában hal meg.
Vagy 16 évesen hal meg és nem volt senkije.
3/13 anonim válasza:
én szüzen fogok meghalni. nehéz dolog a csajozás.
4/13 bandi6891 válasza:
Ilyen leszek én is,kíváncsi vagyok meddig lehet nő nélkül életben maradni,úgy hogy közben nem melegszek fel sose.
Régen is voltak szerencsétlenek és a jövőben is lesznek.
6/13 anonim válasza:
7 milliárdan élünk a földön, biztos van.
7/13 anonim válasza:
#5 Valami összekutyult szó. Valószínűleg demiszexuális akart lenni.
9/13 anonim válasza:
„senki se hal meg szűzként, mert az élet, megb*sz mindenkit!“-Curt Cobain, Nirvana
10/13 anonim válasza:
Már vártam ki nyög be Cobain idézetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!