Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányt pofon vágni?
Nem szabad. Viszont egyik ismerősöm párkapcsolata azonban elgondolkodtatott nagyon. Mindkét fél a szemem előtt volt,tehát nincs arról szó,hogy csak egy oldalt hallottam. Tehát a kisasszony szerintem valamilyen mentális betegsében küzdhet. Késsel tamadt a fiúra. Majd volt,hogy székkel arcon ütötte aminek maradandó nyoma is van mai napig. Nyilvan ment a zsarolás,lelkileg bántás is. Mindennek fejében a lány a fiú baratjával összefeküdt. Akkor is a lány lépett fel tamadóan. Karmolt,ütött stb. Kapott egy pofont a fiútól. (További következménye is lett) Eltört az állkapcsa. És szó mi szó! Én nőként is azt mondom,hogy igenis megérdemelte! Nyilván a felgyülemlett dolgok miatt kattant el a fiú,amúgy sosem bántotta!!!
A nőket nem bántjuk- legyen ez az etanol,viszont akkor nőként is viselkedjünk kedves nőtársaim!
Ezt én is így gondolom és furcsálom is, hogy csak akkor akarnak egyenjogúságot amíg abból előny származik, de nehezet már nem emelnek, kezüket nem mocskolják be, szörnyeteg aki egy nőt bánt stb stb 😅
Viszont én tényleg egy állatnak se nagyon tudnék ártani, nem hogy embernek. Főleg nem egy gyengébb embernek. Nem attól vagy nagy ember, hogy megversz egy gyereket vagy nőt, vagy egy tőled sokkal gyengébbet.
Meg az eredeti feministák nem azt akarták, hogy férfinek kezeljék őket, hanem azt, hogy jogilag legyenek egyenlőek, hogy pl szavazhassanak, ne csak tárgyak legyenek. Ez egy szép és jó dolog, ezt akkoriban én is fixen támogattam volna. A mai feminácikkal van baj, pl pár éve nem tudom ki mondta már, hogy a fiúkat már gyerek korban kasztráltatni kellene, mert mi vagyunk agresszívek. Már nem azért, de a nők még saját barátnőiket is kibeszélik, meg a semmin is bedurciznak. Oké, így szeretjük őket. De azért ha ők lennének az erősebbik nem, akkor még nagyobb lenne az agresszíó szerintem (lásd női börtönök, mikor pusztán szórakozásból bármivel megerőszakolják egymást).
Szóval tényleg ne a feministákat ítéljük el és ne is a nőket.
Én egész életembe csak a húgomat vágtam pofán. Hidd el kijárt neki.
#16 ezt nem értem
Nem tudom mennyire komoly az ajánlat, de én csak olyannal csinálok bármi olyat akit szeretek is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!