Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Mi lenne a jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy együtt voltam egy fiúval 2019 tavaszán kb 2 hétig. Előtte is már ismertem 2-3 hónapja és nagyon jó barátok voltunk néhány barátnőmmel és vele. Aztán szakítottam vele. Azthittem szeretem, de nem...Csak fellángolás volt nem tudtam mit csinálni nem maradhattam vele így. Viszont ő nagyon megszeretett engem. És teljes depresszióba esett. A legjobb barátnőmmel jó barátok voltak beszéltek hívásba, ahol elmondta a fiú a barátnőmnek hogy olyan ideges volt hogy beleütött a falba az anyja meg mikor megkérdezte mi volt az a zaj azt mondta neki hogy felborult a szék...Aztán küldött neki egy képet hogy felvágta a kezét miattam. Ezt persze rögtön elküldte nekem a barátnőm. Tehát a lényeg hogy kicsit gáz volt ez a rész...Aztán még beszéltünk egy hónapig mint két barát...Majd egy félreértés miatt megszakadt ez az egész beszélgetés és azóta nem beszéltünk. Tehát lassan két éve..Viszont a személyisége, a barátsága elkezdett hiányozni...Mit tehetnék?
2021. febr. 20. 22:00
 1/1 anonim válasza:

Semmit. Hagyd menni. Nekem is volt egy ilyen pasim. Par hetig vtunl egyutt es utana evekig a baratomnak tekintettem “csak“. En tul voltam rajta, mint ember szeretem, o meg nem mint ember szeretett hanem mint no.. Csak nem mondta en meg nem gondoltam, hogy meg mindig ebben van.. En bevallom, akaratlanul is elegge kib..ztam vele. Csomo ideig belem volt esve, es kesobb (kb mikor mar olyan 25lehettem) a kepembe vagta hogy en hitegettem evekig.. Amugy nem volt szandekos.. Sosem merte megmondani hogy meg remenykedik. Nekem meg csak o egy barat volt.

Megszakitottunk minden kapcsolatot nekem ferjem meg gyerekeim vannak, es ugy tudom, neki meg mindig nincs senkije. (bar utanam nyilvan volt neki tobb is de egyik sem lett tartos)

Sajnalom. En maskepp csinalnam.

2021. febr. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!