Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mi lenne a jó döntés?
Semmit. Hagyd menni. Nekem is volt egy ilyen pasim. Par hetig vtunl egyutt es utana evekig a baratomnak tekintettem “csak“. En tul voltam rajta, mint ember szeretem, o meg nem mint ember szeretett hanem mint no.. Csak nem mondta en meg nem gondoltam, hogy meg mindig ebben van.. En bevallom, akaratlanul is elegge kib..ztam vele. Csomo ideig belem volt esve, es kesobb (kb mikor mar olyan 25lehettem) a kepembe vagta hogy en hitegettem evekig.. Amugy nem volt szandekos.. Sosem merte megmondani hogy meg remenykedik. Nekem meg csak o egy barat volt.
Megszakitottunk minden kapcsolatot nekem ferjem meg gyerekeim vannak, es ugy tudom, neki meg mindig nincs senkije. (bar utanam nyilvan volt neki tobb is de egyik sem lett tartos)
Sajnalom. En maskepp csinalnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!