Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokban ki tud-e alakulni vonzalom, ha 1 hónapja, csak online beszélünk?
Figyelt kérdés
Az utóbbi héten kerültünk közelebb egymáshoz egy lánnyal és szeretném azt hinni, hogy bejövök neki a jelek alapján, de nem tudom, hogy nektek lányoknak mennyire szükséges a fizikai jelenlét a vonzalom kialakulásához.2021. febr. 13. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Akkor, ha korábban, amikor találkoztatok már valamennyire bejöttél neki.
40 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem. Csak unalmában foglalkozik veled. Semmit nem jelentesz neki. Akkor alakul ki vonzalom a másik fél iránt, ha élőben is látja a másikat és tetszik a mosolya, beszédje, maga a srác. Te neten írhatsz neki mindent, meg küldözgetheted neki a vigyorgó smileket, semmit nem fog számítani neki, mert csak simán átmegy rajta. Hamarabb fog azzal a fiúval összejönni meg eszébe lenni, akivel 1 nap eltöltött x órát élőben és megmosolyogtatta, különböző dolgokról beszélgettek. Online beszélgetésnek nincs értelme, csak akkor ha már előtte élőben volt találka és jól kijöttetek.
2/11 anonim válasza:
így van, egy kis mosollyal meg humorral egyből le lehet venni a lábukról:+
3/11 anonim válasza:
Simán. Belém két lány is lett szerelmes csak képről úgy, hogy élőben soha nem láttuk egymást. Három, ha belevesszük, hogy a harmadikkal találkoztam később.
4/11 anonim válasza:
Az rajongás volt hármas:D Értem is rajongtak már, és én is rajongtam már. Egy két kedves szó, meg egy két kép:D
5/11 anonim válasza:
Oké, hogy sok mindent meg lehet Online oldani, de nem a szerelmet és a vonzódást.
Esetleg kedvel téged de szerintem online más nem alakul ki, legalábbis a döntő az személyesen van.
Mert pl lehet hogy teljesen máshogy képzelt el mint ahogy a képen vagy, illetve a szokásaidat, és hasonlókat.
Szóval online kialakulhat szimpátia, kedvelés de a döntő pillanat, hogy ez tényleg valós az személyesen történik.
19l
6/11 anonim válasza:
Ez emberfüggő. Én nekem elég ingerszegény a puszta chatelés, szóval bennem nem, de barátnőm így jött össze a barátjával. Még nem találkoztak, mert határon túl lakik, de pár hónap beszélgetés után már úgymond "együtt voltak". De ők mondjuk rendszeresen facetime-oztak is.
7/11 anonim válasza:
1 óra alatt is ki tud. Egy hónap alatt már inkább ellaposodik a dolog...
8/11 anonim válasza:
Alakulhat ki így, én fiatalon tapasztaltam. Amikor pedig találkoztam az illetővel, akkor is azt éreztem, hogy szeretem. Nem volt teljesen olyan, mint amilyennek elképzeltem, de az érzés megmaradt.
9/11 anonim válasza:
Igen, lehet a hangja más, vagy nem pont olyan tökéletes mint neten, de akkor már megkedveltem, szóval elfogadom és nem változik semmi.
10/11 anonim válasza:
"szeretném azt hinni hogy bejövök neki a jelek alapján"
Mik a jelek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!