Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítok neki?
Neten beszélgetek egy lánnyal, több hónapja. És szerintem én túl sokat gondolok ebbe bele, szinte mindig a fejemben van mindig mosolygok mikor ír.
Ő is kedvel, de szerintem csak barátilag ahogy kellene és nem gondol bele ebbe túl sokat mint én.(Lehet szerelmes vagyok belé?) Nem is találkoztunk még.
Hogy kezeljem a dolgot helyén? Hogy ábránduljak ki belőle? Hogy kéne ezen változtatnom?
Ha nem találkoztál vele maximum fellángolás lehet, nem hinném, hogy szerelemről beszélhetünk.
Jó kérdés, hogy hogyan ábrándulj ki belőle, tapasztalatom szerint nem igazán tud menni, ha szerelmet vallasz neki, akkor legalább lezárhatod magadban.
Kerj egy videobeszelgetest. Tobb honap utan igazan beleferne. De legalabb egy telefon.
Ha nem megy bele, akkor nem lany, hanem nagymama, vagy rosszabb esetben nagypapa. Es akkor egybol kiabrandulsz belole.
Legy gyanakvo azokkal, akik sem a hangjukat, sem az arcukat nem adjak a beszelgeteshez. Nem, egy fenykep nem eleg. Meg facebook oldal sem.
A skype-on ingyeee lehet video-dumalni.
Ha nem megy bele, hanem kifogasokat talal, akkor nem az, akinek kiadja magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!