Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tulajdonítanátok jelentőséget...

Tulajdonítanátok jelentőséget ennek a fájdalomnak?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok, egyetlen tünetem a mellfajdalom illetve néha nyílaló fájdalom az alhasamban.

Dél körül viszont (és azóta folyamatosan) nagyon fáj egy ponton a lábam: a bokám és a sarkán között oldalt. Olyan belső fájdalom, vagy nem is tudom elmagyarázni, de nagyon fura, meg sosem éreztem ilyet.

Megnéztem ilyen reflexológiai pontos térképen és pont az a méh-petefészek terület az.

Orvoshoz majd csak jövő héten megyek először. De eddig mindig tesztem gyönyörű pozitív, semmi vérzés vagy barnazas.

Ti tulajdonitanatok ennek jelentőséget vagy túl parázom? Hisztek ebben egyáltalán?

2020. nov. 9. 15:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek normális jelenségek. Megduzzad a melled, feszül,

szintúgy a méhedben is zajlanak a normális folyamatok.

Viselj kényelmes cipőt.

2020. nov. 9. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!