Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a 13-19 közötti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a 13-19 közötti kamasz lányoknak inkább a külső számít?

Figyelt kérdés
No offense, csak érdekel. Én is ebben a korban vagyok.

2021. jan. 22. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a lányokra igaz. :) 17f

De ha megkedvelek valakit már nem számít a külső

2021. jan. 22. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok,

16 éves vagyok*

2021. jan. 22. 22:23
 13/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem a külső is számít de legjobban a belső!

Sajnos szép és belülről rendes fiú nem létezik! Évek óta egy fiú se tetszik mert nincs olyan aki egyszerre szép és rendes is külün külün ismerek bőven. Ezért csak fiú barataim vannak akik amúgy kedvesek és rendesek de kívülről nem valam szépek.

2021. febr. 11. 17:59
 14/14 anonim válasza:
82%
Hat szerintem alszent dolog azt mondani h nem. Amig nem ismered a belsojet addig csak kulso alapjan tud megfogni es egy helyes jo testu pasival szivesebben ismerkednek a lanyok mint egy nem akarok banto jelzoket hasznalni milyennel. Hiaba kedves. Sajnos ez igy van. En felvallalom h nekem 51% kulso 49% belso meg akkor is ha ismerem.
2021. febr. 19. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!