Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a 13-19 közötti kamasz lányoknak inkább a külső számít?
Én úgy vagyok vele, hogy ha tetszik a személyisége, akkor eléggé elnéző vagyok külsőre. Az a baj, ha valaki csúnya, akkor nem is jön olyan természetesen hogy megismerjen, nehezebben győz meg, tehát úgyis van hátrány. Egyébként eddig sose tetszett tipik szépfiú, sőt kifejezetten átlagos vagy átlag alatti kinézetűek (volt minden, csúnya logak, elálló fülek, összenőtt szemöldök, kövér, alacsony), persze ehhez előtte sokat kellett beszéljek az adott személyekkel.
16/l
Tiniként 100% külső, pénz nem számít.
Később fele-fele.
30 feletti nők meg már inkább azt nézik mid van.
#6 válasza az eddigi legnagyobb hülyeség, amit itt gyakorin láttam, ami nagy szó, mert ez az oldal tele ilyenekkel.
Valóban van egy ilyen része a tini lányoknak, de nekik amúgy sem normális az értékrendük, plusz aki leragad a külsőnél, az nyilván nem akar komolyabb kapcsolatot. A normális lányokat nem csak ez érdekli, bár tényleg fontos tényező, hogy azért tetszen kívül (is) az adott fiú.
Én kb. úgy vagyok ezzel, mint #1: Ha megismerem jobban, akkor a vonzó belső valahogy külsőleg is vonzóbbá tud tenni valakit.
Mindenkinek a kulso szamit
Egy kapcsolat legfontosabb eleme az egymas iranti vonzalom
Aki azt mondja h csak a belso szamit, az vagy csunya, vagy hazudik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!