Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy a baratom egyre kevesebbet akar velem lenni. Most hétvégén lenne egy buli ahova engem is meghívtak , viszont o szó szerint meg tiltotta hogy nem mehetek. Lesznek ott lányok is. Felek hogy mit tenne. Meg nem volt ilyen hogy nem engedte hogy menjek vele én is. Tudom azt mondjak hogy ha meg akar csalni, akkor máskor is meg tenne. De mi van ha történik valami ilyen és én nem fogok róla tudni? Mégis hogy éljek utána olyan tudatban hogy nemtudom történt e valami közte és más között? Főleg hogy ennyire tiltja hogy menjek. Sajnálom ha esetleg kicsit zavaros volt, de eléggé ki vagyok emiatt. Normális válaszokat szeretnek kapni. Köszönöm !

2021. jan. 21. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Hoppá, bekeményített az urad, most füled-farkad behúzd, mert ha nem, ki lesz adva az utad. Egyébként meg rákérdezhetsz, hogy miért nem akarja, hogy menj, hátha tud rá valami nyomós okot adni, ha meg nem, menj csak el nyugodtan, ha már téged is meghívtak, neki mi beleszólása?
2021. jan. 21. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem adott rá okot, hiába kerdeztem
2021. jan. 21. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék vele a helyedben. Nem foglalkozik veled, nem engedi hogy vele menj, nem bízol benne és kinézed belőle hogy megcsal téged.
2021. jan. 21. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg h csajozni akar ott.
2021. jan. 21. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Már most eltilt lényegtelen, sőt - természetes dolgoktól.

Később majd megtiltja azt is, hogy beleegyezése híján lélegezz! Szabadulj meg tőle ezzel az indoklással, amit megtiltott.

Istenem! Ez az ember nem normális, vagy nem is a barátod, csak azt hiszed.

2021. jan. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!