Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az történt hogy van egy barátnőm akiben nagyon megbíztam(ő most legyen gabi) . Elmondtam neki mindent. Azt is hogy tetszik egy fiú. Amikor nem voltam suliban akkor Gabi és az osztálytársaim elkezdtek rólam és arról a fiúról beszélgetni aki nekem tetszik xy álnevekkel. Amelyik fiúról szó van ő is a teremben tartózkodott. Gabi egyszer az xy helyett kimondja a nevemet majd utána mint ha misem történt volna folytatta a beszélgetést. A fiúnak leesett hogy tetszik nekem. Előtte úgy voltam vele hogy lehet hogy tetszek neki de nem voltam benne biztos. Ez mostmár osztálypletykává nőtte ki magát. Nem tudom hogy holnap hogy nézzez bent bárki szemébe is amikor rajtam nevet mindenki. És a fiúval tönkrement a barátságom.
2020. nov. 30. 16:54
 1/1 anonim ***** válasza:
77%
Rossz fát a tűzre
2020. nov. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!