Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nagyon szeretem, jegyben járunk lassan egy éve, részegen kicsit durvább volt velem, még sosem volt ilyen, 3 éve vavyunk együtt
Figyelt kérdés
A hétvégén haverokkal voltunk nyaralni. A vőlegényem, nagyon imádom és ő is engem. Kicsit többet ivott. Kiderült egy dolog, és én kérdőre vontam, erre rá a falnak lökött. Nem akart ő engem bántani, sohasem bántana engem szándékosan. Alrebb akart tolni, kissé erősebbre sikeredett, mint ahogy ezt akarta. Nagyon emészti magát ez miatt, nem is emlékezett rá, ma meséltem el neki ezt az egészet. Mit kéne tennem?2020. aug. 2. 19:50
1/6 anonim válasza:
Igen, látszik, hogy imád...
Lapátra az ilyennel.
3/6 anonim válasza:
Mi volt az a dolog, ami ennyire érzékenyen érintette?
4/6 A kérdező kommentje:
Az exe ráírt, és nem mondta el
2020. aug. 2. 21:31
5/6 anonim válasza:
Ez komoly emiatt osszeveszni?
Ha igazan szereted megbizol benne! Ha o igazan szeret, nem akar neked artani nem csinal hulyeseget.
Ha semmi nem tortenik csak beszelnek mint ismerosok nem ertem miert nagy baj.
Egyebkent mondd neki, hogy megerted h nem volt onmaga de szerinted maskor ne igyon ennyire nagyon sokat.
Masreszt a nezeteltereseket akkor beszeljetek meg mikor mindketten tiszta fejjel tudtok gondolkodni.
6/6 anonim válasza:
Ha szerinted nem szándékosan bántott akkor nézd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!