Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mit érezhetek? Mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit érezhetek? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Végzős fiú vagyok gimnáziumban. Az egyik lányra felfigyeltem az osztályból 10. vége felé. Az előtt annyira nem is figyeltem, mert nem volt az esetem, de aztán valahogy megfogott benne valami. Sokat mai napig nem beszéltem vele, de amikor beszéltünk, akkor is végig vigyorral a pofámon voltam. Sokszor azon kaptam magamat, hogy nap közben őt néztem, viszont néha őt is szoktam látni, hogy engem néz és mosolyog, ha ránézek.

Szalagavató miatt írt még ősszel, hogy lennék-e a párja. Sajnos nemet mondtam, mivel már volt párom, de ugye eleve elmaradt az egész.

Sokszor csak eszembe jut és nem tudok másra gondolni. Tavaly egyszer láttam az iskola előtt egy sráccal, aki lehet, hogy nem is a barátja volt, de eléggé rossz kedvem lett.

Nekem eléggé úgy jött le, hogy ő is érezhet valamit, de valahogy mégse vagyok benne biztos.

Inkább azért tartom furcsának, mert külsőre először nem is volt az esetem, de valahogy mégis ez lett belőle.

Gondoltam rá, hogy elhívom valamikor, de aztán mindig visszaléptem az "osztálytárs kapcsolat" miatt. Ballagás utánra gondoltam még, hogy akkor már nincs vesztenivalóm, de inkább ott meg attól félek, hogy semmi közös témánk nem lenne, mivel eddig is más körökben mozogtunk.

Barátnőm még nem volt, nem éreztem úgy, hogy készen állnék rá. Most már viszont azért tervben van, hogy el kéne kezdenem ismerkedni.

2021. jan. 19. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki mer, az nyer. Szerintem próbálj ráírni a lányra. Ha lerázz, akor nincs értelme foglalkozni vele, de akár jó dolog is kisülhet belőle. Sok sikert! :D
2021. jan. 19. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már az is egy jó pont, így vissza nézve, hogy téged kért volna fel a szalagavatón táncolni :)
2021. jan. 19. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy Te mit érzel, azt mi nem tudhatjuk.

Hogy mit kellene tenned?

Beszélj vele, írj neki, közeledj feléje. Ő pedig vagy fogadja, vagy elveti. Ilyen ám az élet! Sok lány van még ezen kívül...!

2021. jan. 19. 18:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Valószínűleg megvárom,hogy elballagjunk és utána elhívom,hacsak addig nem lesz valami.

Hát igen,csak én tudhatom,hogy mit érzek,csak az a baj,hogy ilyen még nem volt. Volt már,hogy valakire gondoltam 1-2 hétig,de ez már 10.vége óta van,kisebb-nagyobb megszakítással.

2021. jan. 19. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
95%

Sok sikert ;)

17L

2021. jan. 19. 21:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2021. jan. 19. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!