Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nővérem nagyon megbántotta a barátnőmet. Mit kéne most tennem?
Szóval: van egy nővérem akivel amúgy sem felhőtlen a viszonyunk. Elég hisztis, sosem lehet másnak igaza és sokszor elég barátságtalan a környezetével.
Van egy online játék amit nagyon szeretek és mivel a barátnőm is nagyon szeret játszani, mondtam neki, hogy töltse le és próbálja ki. Kipróbálta és tetszett is neki tökre élvezte, nyilván látszott azon ahogy játszik hogy még kezdő, de én szívesen játszottam vele, mert hát senki nemesz profi 3 hét alatt.
Aztán a héten hívtam hogy játszunk együtt a nővéremmel és a barátjával mert mi szoktunk együtt játszani. Barátnőm előszőr nem akart jönni, azt mondta ő még nem ügyes és nem akar lehúzni minket. Aztán mégis rábeszéltem hogy jöjjön, és amúgy is olyan meccseket játszottunk aminek nincs semmi tétje, pontokat sem veszítűnk. Van egy poszt ahol a barátnőm elég ügyes, erre a nővérem kitalálta hogy oda ő akar menni és barátnőm játszon máshol. Barátnőm elég visszafogott és érzékeny lány, meg nem is akart gondolom vitatkozni tesómmal. Aznap sokat vesztettük és nővérem kiakadt és elkezdte mindennek elhordani barátnőmet, hogy ő rontott el mindent, meg higy semmiben sem jó (amúgy nővérem sem játszik különösen jól). Barátnőmnek nagyon rosszul esett, kb azonnal kilépett a chatből, én még veszekedtem egy sort a nővéremmel, hogy mégis mit képzel, aztán mentem őt megvígasztalni.
A barátnőm azóta nem akar játszani, mert azt mondja hogy úgy is szar akkor meg semmi értelme hogy játszon (nem csak a nővéremmel, velem sem), és nem isbszeretne átjönni hozzánk, mert nen akar tesómmal találkozni. Úgy érzem az én hibán volt hogy eröltettem hogy tesómmal játszon amikor tudtam tesóm milyen. Mit csináljak hogy a barátnőm ne érezze rosszul magát és megint átjöjjön? És jó lenne ha még hajlandó lenne játszani, mert amúgy meg szeret... Nem tudom mit tegyek...
A nővéreddel beszéld meg, hogy ez csak egy játék...
A párod meg ne legyen ennyire nyifi nyafi, álljon ki nyugodtan magáért.
Te eröltetted, hogy a barátnőd akarata ellenére jöjjön, a barátnőd kötélnek állt, mindent megtett a kár minimalizálásáért, elviselte, hogy egy játék miatt minősíthetetlenül beszéljenek vele - és most még te várod el a barátnődtől, hogy ennek ellenére újból elmenjen hozzátok, ahol szarul bántak vele?
Egyrészt igen, ahogy írod, a te hibád, hogy eröltetted, és ezért bocsánatot kéne kérned tőle. Azért is bocsánatot kell kérned, hogy ott helyben nem állítottad le a nővéred. Aztán a nővéreddel is beszélned kéne, hogy a továbbiakban módosítson a viselkedésén és ne bánjon ilyen bunkó módon másokkal. Végül le kéne vonni azt a következtetést, hogy a te otthonod nem az a hely, ahova az ember barátokat visz.
Amíg érzelmileg ennyire függsz a családodtól és nem tudod helyén kezelni őket, addig nem igazán vagy érett a párkapcsolathoz, mint műfajhoz...
Komolyan, egy játék miatt így veszekedni..
Hány évesek vagytok? 13?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!