Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hogy most málénak fogtok tartani, de le**arom. Szóval van egy lány aki már régóta tetszik régen nem nagyon beszélgettünk mert dagadt voltam (tehát nem jöttem be neki és nekem se ő) de most november óta nagyon bejön. Szóval akkor kezdtem el fogyokurazni beszélgettünk néha írtunk de sosem jutottunk tovább... és akkor novemberben az egyik kis kocsog osztálytársam elkezdte fogdosni meg ölelgetni (szexuális zaklatás lehetne de a lányt nem zavarja szóval 😀) és ez január 6 az egész megállt már nem foglalkozott vele semmi nem volt... és végre el jött az én idom joba lettünk megdicsért hogy fogytam megint egésznap beszélgetünk suliban (régen annyira nem jöttem be neki hogy azt sem akarta hogy hozza érjek) de mostmár melle ültem, minden f*sza volt... de most megint megint g*ci MEGIIINT elkezdődött megint ölelgeti nem hagyja békén (már nem csapkodja a segget) miért kell ezt csinálni? miért? Elegem van ki dolgozom a belém hogy joba legyünk... meg mindig ki jovok vele meg minden de megint nem ugyanaz hogy csak velem beszél hanem meg ott van az a kis kocsog aki versenyzik velem... szerintetek mit csinaljak? Sza*jam le és keressek egy másik lányt?

2021. jan. 21. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Fogadd el, hogy nem téged akar...
2021. jan. 21. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ő versenyzik veled? 😂😂 Max fordítva. Ő jött és egyértelműen fel akarta/akarja szedni, te meg még melléülni is alig mertél.

Mit vársz? A tinilányoknak nem feltétlen jön be, ha nekik kell felszedniük egy pasit.

2021. jan. 21. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te balfasz vagy, a másik pedig él a lehetőséggel. Ennyi az egész. De megtanulhatnál fogalmazni. Plusz nem lenne egy rossz dolog, ha a helyesírást ia gyakorolnád, mert a szemem kifolyt, mire végig olvastam.
2021. jan. 21. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Írtam egy regényt, de úgy látom felesleges... inkább csak annyit mondok, hogy köszönöm a válaszokat! Ment a zöld pipa!🙂
2021. jan. 21. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Beszélj Te is a lánnyal, ölelgesd és ő majd választ. Alighanem mindkettőtöket elutasítja. Azt pedig vésd eszedbe, hogy sok-sok párkeresés -választás versenyen dől el. Azaz: ki lesz a győztes.
2021. jan. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!