Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért piszkal az osztaly tarsam a kinezetemel?
om fhu o egy jó lany...es nm piszkal senkint csak engwm, de en is visza szólok neki, szoval nem hagyom ennyibe az ugyet...annyi a dolog lwnywge h bekuldot egy elege bamba kepet rolam az osztaly csopiba meg par napja irom vicceskedve h ez a foto hibaja mer elege treul sikerult a kep...erre irja h az en hibam en nezek ki igy...
erre inkabb nm reagaltam semmit
meg minden megsertodik minden rosszul szavamra irt szavamra ugrik pl legutobb azon ment az apelata h nm tudtam mikor van a nevnapja...
meg feltekenykedik😂😂😂
szoval mi a f.asz baja van ???? velem ???
de persze van amikor nagy ritkan de jol elbeszelgetünk
de meg regebben bejottem neki
es nekem bejott csak nm jottunk osze de mind1
A gyakorikérdések nem szros általános iskolásoknak való oldal. Menjél Facebookra. Vagy inkább legózni.
És majd ha megtanultál más embereket annyival megtisztelni, hogy normálisan írsz és nem még te kezdesz el puffogni, ha valaki szólni mer, hogy okádék a szöveged (és emiatt jószerével érthetetlen is), akkor gyere vissza.
A csaj meg amúgy valószínűleg azon röhög, hogy mekkora pukkancs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!