Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkal az osztaly...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkal az osztaly tarsam a kinezetemel?

Figyelt kérdés

om fhu o egy jó lany...es nm piszkal senkint csak engwm, de en is visza szólok neki, szoval nem hagyom ennyibe az ugyet...annyi a dolog lwnywge h bekuldot egy elege bamba kepet rolam az osztaly csopiba meg par napja irom vicceskedve h ez a foto hibaja mer elege treul sikerult a kep...erre irja h az en hibam en nezek ki igy...

erre inkabb nm reagaltam semmit

meg minden megsertodik minden rosszul szavamra irt szavamra ugrik pl legutobb azon ment az apelata h nm tudtam mikor van a nevnapja...

meg feltekenykedik😂😂😂

szoval mi a f.asz baja van ???? velem ???

de persze van amikor nagy ritkan de jol elbeszelgetünk

de meg regebben bejottem neki

es nekem bejott csak nm jottunk osze de mind1

2021. jan. 20. 01:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Leírtam mindent erthetően és 17es örulok h segitetek koszii!
2021. jan. 20. 09:52
 22/27 Thispain ***** válasza:
100%
#10 *hejes
2021. jan. 20. 10:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#1: :-DDDD
2021. jan. 20. 10:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A gyakorikérdések nem szros általános iskolásoknak való oldal. Menjél Facebookra. Vagy inkább legózni.

És majd ha megtanultál más embereket annyival megtisztelni, hogy normálisan írsz és nem még te kezdesz el puffogni, ha valaki szólni mer, hogy okádék a szöveged (és emiatt jószerével érthetetlen is), akkor gyere vissza.

A csaj meg amúgy valószínűleg azon röhög, hogy mekkora pukkancs vagy.

2021. jan. 20. 10:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg most se vagom fiu vagy e vagy lany tesoxd
2021. jan. 20. 16:17
 26/27 Thispain ***** válasza:
100%
A stílusa, és a kifejezése alapján tuti, hogy fiú. Ezt az is megerősíti, hogy egy leszbikus nagy valószínűséggel nem beszél így egy másik lányról. A fiú egyébként nagy valószínűséggel 16-17 éves lehet, mert a fiatalabbak(az ilyen típusú emberek esetében) legfeljebb csak színlelni tudják ezt a szókincs készletet, az idősebbek meg általában valamivel kultúráltabbak.
2021. jan. 20. 22:49
 27/27 anonim ***** válasza:
Jobb ezt olvasni,mint Varga Irén Youtube csatornáját nézni!
2021. febr. 11. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!