Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkal az osztaly...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkal az osztaly tarsam a kinezetemel?

Figyelt kérdés

om fhu o egy jó lany...es nm piszkal senkint csak engwm, de en is visza szólok neki, szoval nem hagyom ennyibe az ugyet...annyi a dolog lwnywge h bekuldot egy elege bamba kepet rolam az osztaly csopiba meg par napja irom vicceskedve h ez a foto hibaja mer elege treul sikerult a kep...erre irja h az en hibam en nezek ki igy...

erre inkabb nm reagaltam semmit

meg minden megsertodik minden rosszul szavamra irt szavamra ugrik pl legutobb azon ment az apelata h nm tudtam mikor van a nevnapja...

meg feltekenykedik😂😂😂

szoval mi a f.asz baja van ???? velem ???

de persze van amikor nagy ritkan de jol elbeszelgetünk

de meg regebben bejottem neki

es nekem bejott csak nm jottunk osze de mind1

2021. jan. 20. 01:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%
Mutasd meg neki a helyesírásodat,egyből leszáll a kinézetedről.
2021. jan. 20. 01:42
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Szekunder szégyen háromnegyed kettőkor hajnalban:)
2021. jan. 20. 01:42
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Sajnálom, de aki nem képes írni, az nem érdemel szimpátiát, sem értelmes választ.
2021. jan. 20. 01:49
 4/27 A kérdező kommentje:
akor leírom újból úgy remélem kapok értelmes választ
2021. jan. 20. 01:57
 5/27 A kérdező kommentje:
:)
 6/27 anonim ***** válasza:
33%
Egy pitsa
 7/27 A kérdező kommentje:

ő egy jó lány minden értelemben mindenkivel kedves ...és nem piszkál senkint

csak engem, én visza szólok ,szóval nem hagyom ennyibe az ügyet...annyi a dolog lényege ,hogy bekűldöt egy elégé bamba képet rólam, az osztaly csopiba még pár napja írom vicceskedve ,hogy ez a fotó hibája mer elégé tréűl sikerült a kép...erre írja ,hogy az én hibám én nézek ki igy...

erre azt reagáltam én teljes mértékben meg vagyok elégedve a kulsőmel erre írja ,hogy ő nem is ezt mondta

meg minden megsértődik minden rosszúl írt szavamra ugrik pl legutobb azon ment az apelata ,hogy nm tudtam mikor van a névnapja...

meg feltekenykedik😂😂😂

szoval mi a f.asz baja van ???? velem ???

de persze van amikor nagy ritkan de jol elbeszelgetünk

de meg regebben bejottem neki

es nekem bejott csak nm jottunk osze de mind1

2021. jan. 20. 02:05
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már haladás,de még mindig van mit javítani bőven.Próbálgasd még,harmadszorra talán már összejön,de ha mégsem,akkor se add fel.Sok szerencsét! :)
2021. jan. 20. 02:18
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Vamennyire azért levettem.Most próbál kezdeményezni,csak elég rosszul csinálja.De azt mondják,azt szeretjük a legjobban akit bántunk.Ez egy lehetséges verzió,de ha mégsem akkor viszont passz.
2021. jan. 20. 02:23
 10/27 A kérdező kommentje:

8as es ugy mindenki aki bele akar kotni az én helyes írásomba tudom rengeteg hiba van benne de szentem kiveheto h mit akarok most mar a helyes íras mar egy elavult dolog szajatok mar le errol a temarol ha nem tutsz semmi hasznalhatot irni ak huz innen el es szívd mas veret ne az enyemet szamtalan ember ir nalam rosszabbul es ?? Kit erdekel sz.ard le az a lenyeg h meg erted ha nem ak ird h mit nm ertesz benne es meg foggalmazom jobban

Ja es tudnek helyesebben irni csak annyira nem erdekel mit ide lachaza

Ez gyk lehetne lazaban fogni a dolgot ha egy hivatolos ugyrol lenne szó ak oke elismerem ott oda kell figyelni a helyes irasra mert igy alitok elo magmrol szegenysegi bizonyitvan

A vilag rohan... es senkinek sincsen kedve anonim embeknek bizonyita h mennyir fasza gyerek vagyok h oda raktam az á ra a kis veszot JA ES NM ERDEKELNEK A PROVAKATIV VALASZOK NEM FOGGOK RAJUK REAGALNI szoval mondom akinek nem tetszik az mehet is el

2021. jan. 20. 02:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!