Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért piszkal az osztaly...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért piszkal az osztaly tarsam a kinezetemel?

Figyelt kérdés

om fhu o egy jó lany...es nm piszkal senkint csak engwm, de en is visza szólok neki, szoval nem hagyom ennyibe az ugyet...annyi a dolog lwnywge h bekuldot egy elege bamba kepet rolam az osztaly csopiba meg par napja irom vicceskedve h ez a foto hibaja mer elege treul sikerult a kep...erre irja h az en hibam en nezek ki igy...

erre inkabb nm reagaltam semmit

meg minden megsertodik minden rosszul szavamra irt szavamra ugrik pl legutobb azon ment az apelata h nm tudtam mikor van a nevnapja...

meg feltekenykedik😂😂😂

szoval mi a f.asz baja van ???? velem ???

de persze van amikor nagy ritkan de jol elbeszelgetünk

de meg regebben bejottem neki

es nekem bejott csak nm jottunk osze de mind1

2021. jan. 20. 01:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
10.:Válaszoltam is,a 9-es is én vagyok.De már értem miért piszkál a csaj,a lehengerlő és egyedi stílusod miatt lehet.Mire vársz még,hajtsál rá és kérdezd meg,ne töketlenkedjél tovább,tiéd a pálya.Én ha csaj lennék,10 körömmel kapnék utánad és el sem engednélek,amíg meg nem tanítanálak írni.Ne másokat fárasszál azzal hogy átrágják magukat a betűiden,ha téged nem érdekel hogy írsz,mert úgyis névtelen emberek vannak itt.Csak megsúgom hogy mások szemében te is névtelen vagy.
2021. jan. 20. 02:56
 12/27 A kérdező kommentje:
Nem toketlenked...tudom h valaszoltal és kosziii ezt elfelejtetem oda irni
2021. jan. 20. 03:01
 13/27 A kérdező kommentje:
Milyen lehengero egyedi stilus ? Gondolom ironia??
2021. jan. 20. 03:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
12.:Szívesen!
2021. jan. 20. 03:03
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
13.:Talált.
2021. jan. 20. 03:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
13.:Csakhogy be ne pipulj újbúl,ezt a kis ironizálást már nem a helyesírásodra értettem,hanem a hozzáállásodra.Jóéjt! :)
2021. jan. 20. 03:17
 17/27 A kérdező kommentje:

egyebkent konyu magyarazni nevtelenul h igy legyel tokos ugy legyel tokos

Te menyire voltal az???

Azt a leggkonyebb irni h lwgyel bator es irj ra...de mint ha ez olyan egyszeru lenne...de nekwd gondolom nagyon menne...

2021. jan. 20. 03:18
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
17.:Ki írta hogy írj rá?Nehogy ráírjál bakker,személyesen,négyszemközt mondjad neki.Hát ha hiszed,ha nem,én minden eddigi volt barátnőmet személyesen kérdeztem meg.Ehhez nem kell tökösnek lennie senkinek,nem fogsz szörnyethalni akkor sem,ha nemet mondd.Vagy igen?
2021. jan. 20. 03:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
17.:Egyébként örülj ha itt én vagy akárki más tanácsot próbál adni a gondodra,mert itt senki sem önjelölt pszichológus.
2021. jan. 20. 03:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Csak mert ez kb. 12 éves szint. Julcsikának biztos tetszel, mert piszkál :D

2021. jan. 20. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!