Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el a kinézetemet?

Hogyan fogadjam el a kinézetemet?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyának érzem magam. Barnább a bőröm, emiatt néztek már kisebbséginek, nem is tudom, mit meg nem adnék a hófehér bőrért. Kerek az arcom, a szemeim mélyebben elég mélyen ülnek, a hajam színe unalmas, de semmiféle más hajszín nem állna jól nekem. Többen mondták már, hogy szép vagyok, de gondolom azért, hogy megnyugtassanak. Nagyon rossz, hogy minden lány szép körülöttem, minden fiú körülöttük legyeskedik, engem pedig szinte mindenki levegőnek néz. A szép emberekben jobban megbíznak, nekik nem kell félniük attól, hogy mennyire undorítónak nézik őket mások. Mit tegyek, hogy elfogadjam a kinézetemet? Mindenkire irigy vagyok, akit csak kicsit is szebbnek látok magamnál, emiatt utálom is magam. Nagyon rossz, hogy mindig azt figyelem, hogyan néznek rám, mikor röhögnek rajtam.. fog ez változni?
2020. okt. 5. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azokkal akiknek így nem vagy jó. Aki igazán szeret az elfogad olyannak amilyen vagy. De előtte neked kell elfogadnod magad, mert ezeket az embereket a siránkozásod taszítja el.
2020. okt. 5. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:

-mélyebben, bocsánat, rosszul írtam a mondatot.

Ezért írtam ki a kérdést, meg akarom próbálni elfogadni magam. Nem szoktam siránkozni egyébként lépten-nyomon, csak ma jött rám nagyon.

2020. okt. 5. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Küldj kèpet, hátha tudok segíteni
2020. okt. 5. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
képpel jobban el tudnank donteni:)
2020. okt. 5. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj képet! Hátha én szépnek tartalak!!!! *.*
2020. okt. 5. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Felesleges képet küldenem, ott nyilván igyekszem az előnyösebb arcom mutatni, nem tudnátok valós véleményt mondani.:D
2020. okt. 6. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!