Hogyan tudnék változtatni a kinézetemen? (többi lent)
Lány létemre kiugróan széles a vállam sajnos. Fenekem nincs, se csípőm. A belsőcombjaim ezekhez képest akkorák mint 2 világ.
Télen vagy őszi/tavaszi napokon könnyebb dolgom van, úgy könnyebb takarni az "alakom". De a nyár... ilyenkor csak annyit tehetek hogy minnél nagyobb pólókat nadrágokat veszek fel...
(szeretnék nőiesen öltözni bár ezekkel a paraméterekkel nemnagyon lehet... :/ a természet jól megviccelt :/)
Normális válaszokat várok.
L
Szerintem ha vékony a derekad, egy szoknyával kiemelhetnéd, de nem rásimulóssal, mivel a csípőd is vékony, hanem ami kissé szétáll, pörgős. Ráadásul a szoknya eltakarja a combokat a nadrággal ellentétben. (Egyébként a vastag combok is gyakran vonzóak tudnak lenni) Felülre meg mondjuk ujjatlan?
Valami ilyesmi:
Ezeket nem ajánlom:
Csak 20 cm a derék csípő arányom... szerintem az semmi :/
A csípőhangsúlyos szoknyák sem játszanak nálam, amiket ajánlottál. rajtam minden ótvarul áll...
A vastag belsőcomb nem hinném hogy vonzó lenne, főleg egy lapos "fenékkel" kombinálva.
Én is így néztem ki, megfelelő edzést kezdtem csinálni és tök jó alakom lett. Persze nem olyan, mintha jó genetikával születettem volna, de na... :D
A fenekedre növelő gyakorlatokat csinálj, a combodra meg fogyasztót. Pár hónap alatt már látszani fog :D
KobokoFitness nevű youtube csatornát ajánlom, nagyon jó edzései vannak.
Amúgy szerintem lenge ruhákat próbálj meg, esetleg a derekadat hangsúlyozd, A vonalú szoknyarésszel.
"Fenekem nincs"
Végezz guggolást és kitörést súlyzóval.
"se csípőm"
Menj futni, hullahoppkarikázz, végezz derékra tornagyakorlatokat.
Tudom, mozogni a legnehezebb, de ha változni szeretnél, akkor ez a legjobb módszer. Természetesen figyelj az étkezésedre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!