Szeretnék kondi téren elérni valamilyen testet! Úgy döntöttem, változtatni szeretnék kinézetemen, a kérdés, hogy kezdésnek jó-e amiket használnék hozzá?
Figyelt kérdés
- Mass gain 14
- Power Protein
- BCAA X-press
- 100% Casein complex
184 cm vagyok, 68,5 Kg vagyok !
Egy napom kinézete nagyjából úgy nézne ki, felkelés után Mass Gain-t fogyasztanék, majd reggeliznék gabonapelyhet ! Ez után Power Protein ! Ebéd időbe, rizs/Krumpli mellé valami marha/csirke hús, elfogyasztása után PP-re gondoltam ! 1-2 órára rá elmennék kondiba, edzés előtt Bcaa, edzés után Mass gain, és a Casein Complex ! Vacsorára csak rizs és csirke mell duó lenne, lefekvés előtt pedig Bcaa, és Powe protein kombó lenne !
Láttok e valami lehetőséget ebben az összeállításban, ha igen, és valami nem stimmel, min kéne javítanom, hogy kombináljam a dolgokat ! Hozzáértő emberek javaslatát várom !
2013. jan. 30. 18:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!