Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit dobhat a...

Szerintetek mennyit dobhat a szemem a kinézetemen?

Figyelt kérdés

szerintem ez az egy dolog ami szép rajtam , bárhova megyek mindenki megszólja hogy hogy lehet ilyen , szval az a baj hogy molett vagyok nem mondom hogy dagi de van rajtam ,

Szval alakra nem egy csinos csaj vagyok

a szemem szerintetek mennyit dobhat ezen?

a mai fiatalságnál tudom hogy semennyit szinte , de mégis kb.

2012. júl. 11. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
hát én nem tartom magam öregnek (ugyan nagyon ki voltam mikor 20 lettem 1 hónapja:D) sztem rengeteget dob, emeld ki sminkkel előnyösen, nagyon sokat dob egy szépen kisminkelt, szép alakú, szép színű szem:)
2012. júl. 11. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat dob :) Én csak simán szem szeruzázok felül és spirálozok.És már az is változtat rajtam úgy hogy számomra tökéletes legyen :) Pedig ez a smink nem sok.
2012. júl. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!