Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lany/fiú név amiket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lany/fiú név amiket utaltok?

Figyelt kérdés
Pl én a rebekákat, és a rékákat utalom, már bocs ha valakinek ez a neve de sosem jöttem velük ki..
2021. jan. 13. 16:48
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
86%

Én is a Rékát, de ez nekem személyes

Tehát egy Rékát leszámítva a többivel nincs bajom, de azzal az eggyel k.rva nagy

Ezen kívül még a Barbara meg a Dóra, Dorottya és ennek egyéb változatai, ami nem tetszik

2021. jan. 13. 16:56
 2/42 anonim ***** válasza:
70%
János, Szabolcs.
2021. jan. 13. 17:04
 3/42 SIDLER22 ***** válasza:
80%

Lányban az ilyeneket, hogy Virág meg Napsugár...

A napsugár legyen az ami rám süt nyáron. Ne egy lány neve.

A Virággal kb ugyanez.

Az Éva viszont nagyon tetszik.

Fiúból a Bence és a Zsolt. Mert mindenki Zsolt meg Bence.

2021. jan. 13. 17:05
 4/42 anonim ***** válasza:
99%
Még egy szavazat a Zsoltra! :)
2021. jan. 13. 17:09
 5/42 anonim ***** válasza:
93%

Az agyonbecézett alakok nem tetszenek, tehát az még elmegy, hogy Kata, Bori, Zsuzsa, de az ilyenek már nem, hogy Borcsa, Boriska, Juci, Julcsi, Zsuzska, Manyi.

Az "írjunk mindent egybe" se jön be, tehát az ilyen Annavirág, Annaleila, Hannadóra.

Nem tetszenek a magyarosan átírt nagyon külföldi nevek se (Rikárdó, Zsáklin, Dzsasztin, Zsüliet, Szkarlett, Lüszien, Róz), főleg mert nagyon aljanép hangzásuk van, egyszerűen látni belőle, hogy a két szülőnek együtt nincs meg a hat általános.

Nem tetszik az, ahol nem látni egyértelműen, hogy fiú vagy lány, pl. Barla, Emeka, Apol, Héli, Inci, Kali, Rákis, Örsi, Őze.

Főleg köznévvel: Erdő, Dió, Móka, Kos (???), Manga, Pipacs.

Nem jönnek be az ilyen "random rábsztunk a billentyűzetre" nevek se, hogy Ékám, Bjárke, Irnik, Sarel, Nefeli, Opika, Noveli.

Ja, és a Bence tényleg iszonyatosan tucat, ezt már ki kellene venni az engedélyezettek közül pár évre.

(Ezek, amiket felsoroltam, tényleg anyakönyvezhetőek, lásd:

[link]

[link] )

2021. jan. 13. 17:32
 6/42 SIDLER22 ***** válasza:
95%
Lassan Magyarországon Bencés rend lesz :D
2021. jan. 13. 17:44
 7/42 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem már most az van
2021. jan. 13. 17:47
 8/42 A kérdező kommentje:
Nekem is az a fiú név tetszett eddig...hogy bence és azt akkartam volna majd a fiamnak..😅😅 ha majd lessz.. De így hogy írjátok hogy Magyarországon minden második fiúnak Ez a neve Így már nem, és amúgy én németországban lakkok..😅😅 nekem visszont a marcell név tetszik és a liam... lány névben meg, bella, Mia,jázmin
2021. jan. 13. 17:49
 9/42 anonim ***** válasza:
93%
Péter
2021. jan. 13. 18:38
 10/42 anonim ***** válasza:
81%
orbán
2021. jan. 13. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!