Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lany/fiú név amiket...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lany/fiú név amiket utaltok?

Figyelt kérdés
Pl én a rebekákat, és a rékákat utalom, már bocs ha valakinek ez a neve de sosem jöttem velük ki..
2021. jan. 13. 16:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
94%

Nálam ez két külön dolog, van, aminek a hangzása nem tetszik (ezek közt több olyan van, amiről az egyik nem ugrik be, mert annál sokkal gyakoribb, és emiatt az ellenkező nemű olyan erőltetettnek hangzik, pl. György - Györgyi, vagy Krisztina - Krisztián, de nincs közte pl. a Viktor - Viktória, mert az egyforma gyakori). És van, ahol a név tetszene, de akiket ismertem a viselői közt, azokról nem akarom, hogy eszembe jussanak (volt főnök, exem új nője, vagy csak simán egy idióta, szóval ilyenek).

Pl. Angéla, hiába hangzik szépen, de akiket ilyen névvel ismertem... (Rékák viszont szimpatikusak az életemben :)

2021. febr. 7. 05:35
 22/42 anonim ***** válasza:
90%
de félreérthető lett ez az "egyik nem ugrik be", úgy kellett volna írnom, hogy "egyik nemű ember ugrik be róla"
2021. febr. 7. 05:36
 23/42 anonim ***** válasza:
95%
Nekem még a Mercédesz, mondjuk ezt a nevet nem utálom, de mindig egy régi és kegyetlenül buta ismerőst társítok hozzá
2021. febr. 8. 15:12
 24/42 anonim ***** válasza:
95%
#23 ha a vezetékneve is M-mel kezdődik, akkor lehet, hogy ismerem (legalábbis nem akarom elhinni, hogy két annyira sötét ember is létezik az országban...)
2021. febr. 8. 15:14
 25/42 anonim ***** válasza:
63%
#24 nem :D sok a hülye a világon, nem is gondolnánk, szóval ki tudja
2021. febr. 8. 19:59
 26/42 anonim ***** válasza:
55%

Rebekát én is utálom, Helenával együtt. De ennek megvannak az okai

Fiúnévből pedig az ilyen "régi" nevek nem tetszenek. Mint pl Gábor, István, Zoltán, stb...

2021. febr. 26. 11:44
 27/42 anonim ***** válasza:
63%

Nekem az Erik és az Ádám, meg a Bianka és a Rebeka az, amiket rossz emlékekhez kötök. A Zsolt és a Mercédesz csak szimplán unszimpatikus.

Az Alex, Bálint, Áron és a tipikus virágnevek pl. Nárcisz, Jázmin viszont nagy kedvenceim. +Ármin.

2021. márc. 20. 20:25
 28/42 anonim ***** válasza:
70%
Ármándó, Dzsásztin, Dzsesszika, Àndzselló, Rafael, Rafaella... 🤮
2021. márc. 20. 21:25
 29/42 A kérdező kommentje:
Hát nekem a dzsesszikákkal, nincs bajom, van egy pár dzsesszika nevű baratnőm, imserosom,
2021. márc. 20. 22:37
 30/42 anonim ***** válasza:
36%

Nem egészen ehez a kategóriához tartozik, de ez mikor érdekelt akárkit is

Amiket utálok, azok ezek (senki ne sértődjön meg): Dzsenifer, Dorina, Virág, Éva, Benedek, Endre, Sándor, Aladár.

2021. márc. 21. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!