Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok ez számít valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok ez számít valamit?

Figyelt kérdés
Azt írjátok hogy "jó éjt" vagy ilyesmik, vagy pedig normálisan hosszasan névvel mindennel együtt? "Jó éjt xy szépálmokat"emoji emoji" stb
2021. jan. 10. 01:23
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Nálam max a tisztelet jele, hogy nem csak ,,gn", akkor szoktam cifrábban írni mikor az illető is hasonlóan írja. Persze azért jó éjt, mert este van, ennek semmi más lényege, max le akarok rázni valakit hogy ,,megyek aludni"
2021. jan. 10. 01:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy szerintem én szépen elköszöntem tőle, köszönhetett volna ő is úgy ahogy szokott. De 1 szavas köszönés volt. Igazából lényegtelen :D
2021. jan. 10. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én lány vagyok és van egy fiú aki tetszik, és ha elalvas előtt olyat ír hogy pl "joejt❤🥺" akkor nagyon tuuudook örülni, legalábbis ha nekem egy olyan fiú írja aki nekem tetszik is akkor nagyon örülök...
2021. jan. 10. 03:51
 4/4 barbara tóth ***** válasza:
hihetetlen mekkora jelentősége van egy emojinak az elköszönés végén. Én is szeretem azt a kombót, amit az előttem lévő írt, mert attól mosolyogva alszom el. A barátom mindig így köszön el tőlem, szerintem még nem volt eddig emoji nélküli elköszönése, pedig nem szeret nagyon írni, ezt már a kapcsolatunk elején elmondta. Szóval ha valaki fontos neked, automatikusan ki akarod fejezni, üzenetben pedig szerintem ez az egyetlen és leghatásosabb módja
2021. jan. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!