Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilván fogják írni a belsőt belsőt, de igenis számít nekik.
De ez tini kérdések amúgy...
Szóval :/
2020. dec. 13. 21:14
2/11 A kérdező kommentje:
Most nem a belső érdekel. :)
2020. dec. 13. 21:15
3/11 anonim válasza:
Igen, nyilván..... Nem probléma ha több nyelven tud és az se ha tud vezetni.... A munka.... Hát szerintem az is...... A középiskolát gondolom elvégezte.....
2020. dec. 13. 21:18
4/11 anonim válasza:
Ez teljesen helyzetfüggő. Számomra az fontosabb, hogy intelligens legyen, és ez van amikor független iskolai végzettségtől. Nyilván jobban örülnék, ha minél magasabb végzettségű lenne, de nem prioritás.
Mivel annyira én sem tudok nyelveken beszélni, a páromtól sem várnám el, hogy tegye.
A jogsi sem elvárás, csak úgymond plusz pont.
A munka pedig... én különösen kedvelem, ha egy fiú/férfi dolgos munkás, akár fizikai munkáról legyen szó.
Ugyan az is igaz, hogy a belső az, ami miatt kialakul az egész kapcsolat, mégis ezek a felsorolt dolgok is meghatározzák pl a közös jövőben gondolkozást
2020. dec. 13. 21:48
5/11 anonim válasza:
Nem, nem számít. Szerintem mindenki maga felel azért, hogy mit fog kezdeni a jövőben. (Ezzel az osztályra célzok.) Ha neki jó az, hogy általános után dolgozik, vagy bármi, az az ő döntése.
A nyelv az szintén oly mindegy. Nyilván jó, ha tud más nyelven is, de ez nem az enyém, hanem a saját érdekét szolgálja.
A jogsira sem tudok mást írni, nem zavar ha nincs, nekem úgy is van.🤷♀️ De ha nem lenne, sem probléma, ez a legkevesebb.
Jó munka? Nem lesz meglepő, ha erre is ugyanezt írom. Nem számít, amég ő megvan vele elégedve és szereti is. Nem kell hogy havi 200-300 ezer forintot keressen, ez nem kulcs fontosságú.
2020. dec. 13. 22:01
6/11 anonim válasza:
Nekem alap az érettségi + legalább egy szakma. A nyelvtudás hasznos, de nem kell anyanyelvi szint. Elég ha angolul tud kaját kérni, több nem kell. A jogsi jó ha van viszont autó nélkül nem sokat ér. A jó munka relatív. Számomra az a jó, amit élvez és meg is van becsülve. Vagyis ne csinálja az álommunkáját potom pénzért (pl. Ha fotós akkor csak a munka kedvéért ne akarjon 5-10 ezret kérni egy fotózásért), de ne is utálja (ne jöjjön haza minden nap panaszkodni, hisztizni stb. Lehet rossz napja, de akkor ne a munkáját szídja hanem a probléma forrását).
2020. dec. 13. 22:18
7/11 anonim válasza:
Lehet le fognak pontozni de nekem tényleg csak a belső számít.
2020. dec. 13. 22:35
8/11 anonim válasza:
Valamennyire számít... Nem kell hogy doktoria legyen, de azért egy gimnáziumot végezzen el. Az ha tud nyelveket nem hátrány, de nem is kizáró ok ha nem. A jogsi is ugyanez. Ne legyen munkanélküli... Nem kell hogy gazdag legyen, de legyen tisztességes és bevsületes munkája.
2020. dec. 13. 23:05
9/11 anonim válasza:
Nem konkrétan ezek számítanak, de én nyilván magamhoz hasonló műveltségű embert fogok keresni, és ezek a felsorolt dolgok azért elmondják egy emberről hogy képes megdolgozni valamiért amit szeretne, vagy hogy van egy érdeklődése, stb. Plusz nem fogok olyannal kapcsolatba kezdeni, akiről előre tudom hogy én fogom eltartani a jövőben.
2020. dec. 14. 08:24
10/11 anonim válasza:
Nem feltétlenül számít, de pl. szeretném, ha a párom tudna beszélni olyan szinten angolul, mint én. Nem szeretem, ha és kizárólag a magyar nyelvre vagyunk támaszkodva. Emellett tudjon helyesen írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!