Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon felek
Figyelt kérdés
Az van, hogy rám írt egy srác aztán beszélgettünk, küldött képet18+ (nem kértem). Aztán követelt rá választ. Én buta módjára küldtem. De nekem van barátom. Most nagyon félek, hogy elküldi barátomnak. Mit tegyek? Nagyon félek. Tudom, hogy egy borzalmas hibát követtem el. De egy pillanatra legyetek empatikusak létszives! 🥺😭2021. jan. 7. 21:30
11/12 anonim válasza:
Milyen szép is, hogy az emberek ilyen hűségesek, mint te... xD
12/12 anonim válasza:
Ha nem látszik az arcod, és nem ismeri a barátod, akkor miért félsz attól, hogy elküldi? Valószínüleg azt sem tudja, hogy van. Lementettte szépen a mappájába, ahol van még rajtad kívül egy tucat lány, és néha kiveri rá. és megmutatja haverjainak. Tényleg hülyeség volt, de ahogy 10es írja, legalább tanultál a hibádból. Igazából, ha egy random képet küldtél volna a netről, az se tűnt volna fel neki.
Most mondhatjátok, hogy nem vag hűséges a kedves kérdező. és igazatok is lehet, de szerintem nem követtél el annyira borzalmas dolgot (természetesen most olyan szempontból, hogy visszaél a képpel.)
(#7nek üzenném, hogy hiába törölné, amint megérkezett már tölti is le gondolom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!