Rajongok egy színésznőért de félek hogy már nem fogok érte rajongani. Mit tegyek, vagy mit ne tegyek?
"Mert hogy mivan akkor ha renfelek monfjuk egy posztert róla aztán már fél év múlva azt mondom hogy szedjük le?!"
Akkor mivan? Miért baj ez?
Próbáld meg csillapítani a fanatikus rajongásod. Gondolom még elég fiatal vagy, de 14-16 év felett szerintem már gáz és nem normális.
#4-es
Igen, egy éven belül két olyan filmben is szerepelt, amiért Oscar-díjra jelölték. (Véleményem szerint legalább az egyikért meg is érdemelte volna). Sokan kíváncsiak, hogy mire viszi a Marveles korszaka után. Meg kell hagyni több mint biztató volt, amit 2019-ben letett az asztalra.
Bosszúállókért pont nem jelölték Oscar-díjra :D
Jojo Nyuszi (legjobb női mellékszereplő) és a Házassági történet (legjobb női főszereplő) c. filmben nyújtott alakításáért.
Csak az utóbbi romantikus. Egyébként én sem igazán nézek romantikus filmeket, de ezt eléggé felkapták.
A Jojo nyuszi jobban tetszett, mint írtam, szerintem azért meg is kaphatta volna az Oscart, főleg annak tükrében hogy a nyertesnek még a jelölését sem értem, azt meg végképp nem hogy meg is nyerte.
Mekkora problémák! XD
Egyébként nem lenne semmi sem, egy posztert leszedni nem világrengető ügy. Van, aki több gyerekkel elválik a korábban imádott párjától, férjétől, feleségétől, mert nem működik többé a kapcsolat. Na, ha ők túlélték, te is túl fogod a "szakítást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!