Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon felek
Figyelt kérdés
Az van, hogy rám írt egy srác aztán beszélgettünk, küldött képet18+ (nem kértem). Aztán követelt rá választ. Én buta módjára küldtem. De nekem van barátom. Most nagyon félek, hogy elküldi barátomnak. Mit tegyek? Nagyon félek. Tudom, hogy egy borzalmas hibát követtem el. De egy pillanatra legyetek empatikusak létszives! 🥺😭2021. jan. 7. 21:30
1/12 anonim válasza:
Hát elég hülye vagy. Tanácsot nem igazan tudok adni, max ha a barátod számonkéri rajtad, akkor légy vele őszinte és szívedből beszelj.
2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülye vagyok. Nagyon meg is bántam. De már nincs mit tenni. Megtörtént.
2021. jan. 7. 21:39
3/12 A kérdező kommentje:
Csak reméltem van valami mentési lehetőség
2021. jan. 7. 21:39
7/12 anonim válasza:
Hol küldted el neki? Ha messengeren akkor vissza lehet vonni az üzeneted,gondolom a képeket is.
Amúgy meg miért csináltad? Puszta kiváncsiságból kérdem.
A párod és a fickó ismerik egymást,hogy ennyire félsz a lebukástól? Amúgy jogosan akadna ki ezen.
Szerintem szakísd meg a kapcsolatot a másik fiúval,hogy ha ez kiderül ne fokozd azzal,hogy még jót csevegtetek utánna.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem látszik az arcom.
Nem ismeri a barátomat
Snapen küldtem, de látszott, hogy screenelte.
2021. jan. 8. 07:20
10/12 anonim válasza:
Így jártál. Szerintem nem csak rólad kért képet, ő ilyen nyomorék srác...
De legalább most tanultál a hibából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!