Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel?

Figyelt kérdés

Szerdán alszom először a barátomnál, na de miben aludjak? Sosem aludtam még fiúnál. Olyan pizsomát vegyek fel mint amit itthon is felvennék? Es alá szexibb fehérneműt? Vagy alapból valami kihívóbbat vegyek fel?

Valószínűleg sor fog kerülni a számomra első szexre is. Főként ez a kérdésem oka. Nyilván úgy is lekerül, de mégis mi legyen?

2021. jan. 4. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy,úgyis lekerül:D

Egyébként tényleg mindegy. Előbb utóbb látni fog otthoni pizsamában is,szóval nyugodtan vegyél fel azt.

2021. jan. 4. 18:42
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem,menj ki a furdobe, tusolj le , csavard magad egy nagyobb torolkozobe, es lepj ki a furdo ajtajan.....
2021. jan. 4. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy rendes pizsama jó lesz az cuki tud lenni. Nem kell alá szexi fehérnemű, mert egyrészt nem gondolom hogy abban kényelmes aludni, és fiúként mondom hogy sokkal jobb ha semmi nincs a pizsi alatt.

Nálam nemrég alutt itt előszőr a barátnőm és olyan pizsanája volt, hogy egy szűk cicanaci fazonú gatya, meg egy bővebb, hisszabb pulcsi és nem vett alá fehérneműt. Egyszerre volt aranyos és szexi.

2021. jan. 4. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz a pizsama.
2021. jan. 4. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Túl szexi fehérnemű (amit a levetkőzéskor meglát), vagy túl szexi pizsama ne legyen rajtad, nehogy rosszat gondoljon rólad. A pizsi ne legyen túlságosan testhez álló, hogy a kezével könnyen tudja a testedet simogatni. Idővel ez is úgyis lekerül. Neki a tested lesz a fontosabb nem a textília.

Védekezzetek ám! Minden jót.

2021. jan. 4. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi idős vagy te és a baratod? :) milyen régóta jártok?
2021. jan. 5. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
na meglettel rakva ?
2021. jan. 7. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Tényleg mi van azóta? 😉
2021. jún. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!