Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátom szülinapjára?
Július 15-én lesz a szülinapja, nem tudom hirtelen mit vegyek neki. Tavaly kapott tőlem parfümöt, pecsétgyűrűt mivel imádja azokat. Szeret focizni is, szóval nem tudon így se. Egy fiúnak mit lehetne még venni?/ adni?
16/L A barátom most lesz 17:)
Én a barátomnak könyvet fogok venni mert tudom hogy mi az amit nagyon el akar olvasni és örülne neki. Kapott már tőlem színházjegyet is, meg egyéb program ajándékot.
Szóval valami olyat vegyél neki ami őt érdekli és mivel te isnered, te tudod minek örülne.
A beststuff-on van olyna kategória, hogy "akinek mindene megvan".
Nekem is mindig nehéz a helyzetem, mert ha valami nagyobb dolog kell neki, azt úgyis megveszi magának, mi inkább csak jelképesen ajándékozunk. Most tudom, hogy sört akar főzni, szülinapjára valószínüleg ehhez kap majd utánpótlást.
Ha biztos vagy benne, hogy a focival kapcsolatban hasznos dolgot tudsz venni, akkor vegyél valami ezzel kapcsolatosat, bár nem tudom mit lehetne.
Én a barátomnak ejtőernyőzést vettem, mert mindig élményt ajándékozunk egymásnak, de neked nem tudom mennyi a kereted, nyilván mi felnőttek vagyunk állandó keresettel. Úgyhogy én gondolkoznék valami programon, most már lehet élményfürdőbe menni, vagy mehettek vacsorázni, és te fizeted.
Ha mindenképp tárgyat szeretnél venni, akkor pulcsit/napszemüveget/nyakláncot/gyűrűt(írtad, hogy hord ékszert), telefontokot, valami márkás pólót/színes zoknit, alkoholt
Az, hogy szereti a focit kicsit kevés infó róla, de ha gondolod írj privátba vagy ide több infót róla és arról, hogy mennyit költenél az ajéndékra és szívesen segítek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!