Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek barátnőmnek szülinapjára?
Figyelt kérdés
Most lesz 15 éves es 9hónapja vsgyunk együtt, de fogalmam sincs hogy mit vegydk neki, mert tényleg amire szülsége van minden meg van neki! Kérlek segítsetek!2020. jan. 2. 10:24
1/7 anonim válasza:
Egy hatalmas plüss macit [ én tavaly azt kaptam nagyobb volt mint én nagyon tetszett).Valamilyen ékszert esetleg ha hord ilyeneket.
2/7 anonim válasza:
A plüssmaci is aranyos, de én a horgonyos karkötőkre gondoltam. Abba belegravíroztathatod a szülinapját, vagy egy rövid kis szöveget
3/7 anonim válasza:
Esetleg valami, ami az első találkozásotokra emlékeztetheti?
Vagy ne vegyél neki semmit.
Vidd el randira és kész. Töltsetek együtt egy napot. Vidd el enni. Társasjátékozzatok. Nézzetek filmet. Piknikezzetek a szabadban. Ha túl hideg van, akkor egy szobában is tud romantikus lenni. (Tegyél be a szobába egy kis virágot, ha tudsz. Valami romantikus fény?)
Vagy egy közös képet a hátoldalán szöveggel.
4/7 anonim válasza:
Öcsisajt a te barátnőd nem? Te ismered. Honnan tudjuk mi, hogy mit szeret minek örülne? Ám a csajok sztik a romantikus dolgokat egy rózsa dobozzal diamond flower ilyen habrozsakat gyárt és mondjuk 9 szálasba kéred mert 9 honapja vagytok együtt mellé teszel egy raffaellot és kész vagy egy uveg pezsgőt esetleg valami parfümöt, egy szeretlek felíratú csoport egy macika sem rossz választás vagy vmi kulcstartó.. nem igaz h semmi ötleted nincs.. ilyeneknek tuti örülne, én úgy válaszoltam h nem is az én bnom... de hidd el ezek közül vmivel megleped olyan kenyesztetest kapsz h életed vegeig emlékezni fogsz rá tudnak örülni a csajok ilyen dolgoknak ;) ha nagyobbak lesztek szexi bugyit is vehetsz neki combfixet stb... gondolom akkor sem lesz semmi ötleted ezért már előre gondolkodom ;)
5/7 anonim válasza:
Vehetnél neki páros felsőt is.amire a nevetek van írva.
6/7 anonim válasza:
Készíthetsz neki egy könyvet, amiben elmondod miért szereted. (Tipp: ha nem akarsz ennyi pénzt kiadni, akkor nyomtasd ki fényes lapra a képeket és ragaszd be egy kemény fedeles füzetbe)
7/7 anonim válasza:
15 éves és 9 hónapjs vannak együtt. A könyv kicsit túlzás.
Viszont tényleg sok ötletet kaptál. Szólj, hogy mit kapott. Kíváncsi lettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!