Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel egy buliba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel egy buliba?

Figyelt kérdés

Mit vegyek fel egy búcsú “buliba” amin részt vesz az exem aki megcsalt valami ringyoval és egyben szexi is akarok lenni meg sportos is

Jobb akarok lenni mint az új barátnője kerlek lányok segítsetek ti mit vennetek fel?

Fiúk ti hogy gondoljatok?

2020. aug. 15. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Marha gyerekes vagy már bocs, a x@rt érdekel már az exed, ha már megcsalt.
2020. aug. 15. 20:25
 2/7 anonim válasza:
52%

Huhh, hát szerintem ha szereted valamilyen top vagy névileg pontosan nem tudom de mindjárt belinkelem->

Egy farmer szoknya vagy bőr szoknya/nadrág

Egy öv

És ha szeretnél hozzá dzsekit vagy valamilyen átlátszóbb kardigán szerűség

[link] [link]

Esetleg ha nincsenek ilyen darabjaid írj és segítek nagyon szívesen ❣️

2020. aug. 15. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Szűk miniruhát converssel.

A legfontosabb amit viselj: a legszebb mosolyodat vedd elő, és sugározd a boldogságot, hogy megbánja hogy megcsalt 😀

2020. aug. 15. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Én vmi egybe részes szolid de kifinomult darabot vennék fel magassarkuval
2020. aug. 15. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Magassarkút nem vennék, hanem mindenképpen a szettemet egy sneakerrel dobnám fel, hogy lazább hatás legyen

Ezeket tudnám elképzelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] ezt olyan kivitelben, hogy elől takarjon azért...

Ne legyen nagyon kivágott, de látszódjon, hogy jó csaj vagy. A legfontosabb, hogy ne legyen k.rvás. Elhiszem, hogy szeretnéd megmutatni, hogy mit veszített, meg, hogy te is vagy annyira "jó nő", de elsősorban a ruhaválasztásnál a magad kényelmét vedd figyelembe, olyan holmi legyen rajtad, amit szívesen viselsz, és nem aggódsz, hogy mennyit mutat, csúszkál, stb... Egy szép kis smink, egy adag önbizalom és egy magabiztos mosoly és mehetsz is ;) Tedd oda magad :D

2020. aug. 15. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Én ilyen egybe részesre gondoltam kb [link]
2020. aug. 15. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Ruhát. :)
2020. aug. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!