Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért utasítotok vissza mindenkit?(Nem magamról beszélek)
Figyelt kérdés
Van egy csaj kb 17-19 éves lehet, és rengeteg jelentkezője akadt már. És mondja hogy magányos meg igényelné a kapcsolatot de mindenkit visszautasít.Mindenkit közel enged magához de senkivel nem akar kapcsolatot.2021. jan. 2. 15:05
1/6 anonim válasza:
Talán mert nem olyanok a jelentkezők, hogy az ízlésének megfeleljenek? Nálam is sokan próbálkoznak, de inkább barátként tekintek rájuk. Egyik sem volt olyan eddig, akivel el tudtam volna képzelni egy kapcsolatot
2/6 A kérdező kommentje:
És miért tekintesz rájuk barátként?
2021. jan. 2. 15:28
3/6 anonim válasza:
Mert gondolom nem olyan srácok, akik neki annyire szimpik, hogy összejöjjenek
5/6 anonim válasza:
Az első vagyok. Mert nem szimpatikus olyan szinten. Minimum elvárom azt, hogy helyesen tudjon írni. Ez a legkisebb. De ezt is néhányan tudják csak teljesíteni. De ekkor kezdődik az a probléma, hogy a szókincsük kiterjed a "mizu" és az "az jó" kifejezésekre. Lehet, hogy kicsinyesnek tűnök ezt olvasva, de nem tudok olyannal összejönni, aki legalább ennyit nem tud.
Barátként pedig megmaradok velük, ha rendesek. De, ha azután miután közlöm vele, hogy nem szeretnék tőle semmit, és elkezd konkrétan anyázni és sértegetni, az ne várja, hogy kedves legyek. Amúgy ezt nem értem. Nem lehet ezt normálisan lereagálni? Engem is utasítottak el már. Mit tettem? Sok sikert kívántam a lánynál, aki neki tetszett
6/6 anonim válasza:
Én is szintén így vagyok lányként. Lehetett volna, de az én részemről érzelmek nem voltak, vagyis annyi nem volt, hogy kapcsolat legyen belőle, maximum csak barátként. De nálam ez a barátságos dolog sem működött, mert mindig éreztem vagy éreztették velem, hogy ők többet akarnak. Mondjuk azt nem mondom, hogy magányos vagyok és kapcsolatot szeretnék, mert ha úgy érzem úgyis lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!