Srácok! Ti milyen gyakran utasítotok el lányokat? Nem esik rosszul látni, ha ez megbántja?
Eddig a "legdurvább" amit csináltam az az volt, hogy direkt nem "vettem" a "jelzéseit".
Amúgy nem túl gyakran szoktam bejönni nőknek, nem szoktak csak úgy odajönni.
Szia!
Elutasítás értelemszerűen akkor történik, amikor egy olyan lány, aki nem tetszik, kezdeményez. Ez történhet gyakran, de ritkábban is, nem lehet egzakt módon meghatározni a mikortot.
Nos, először is azt kell megérteni, hogy az elutasítás hozzátartozik az élethez, és nem csak a férfi és a nő közti szorosabb kapcsolatokban nyilvánul ez meg. Elutasíthatnak akkor is, amikor valaki felvételizik egy iskolába, eseteg egy munkahelyre. Sőt, még a segítségnyújtást is elutasíthatják. Ha ezt a csaj megérti, és nem hiszi azt magáról, hogy mindent és mindenkit megkaphat akkor, amikor akar akkor nyilván könnyebben túl lesz rajta.
Sajnálni nem sajnálom, mert engem is elutasíthat az a lány, aki nekem tetszik, tehát én is áteshetek ezen. Kivéve persze akkor bennem sajnálat, ha jófej a csaj, de van amikor örülök is annak, hogy végre leszált rólam ha olyan bunkó a csaj ráadásul még csúnya is.
A lányok nem szoktak visszautasítani senkit sem? :D
Nem, nem igazán. Nem kellhet mindenki. Egy önző roha.dék vagyok, és pont ez miatt kelendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!