Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké egyedül leszek?
Ez a klasszikus helyzet áll fönn, hogy aki tetszik, annak nem kellek, ezért próbálok ismerkedni, de akiket találok azok vagy rögtön szexre mennek, vagy nem lehet velük jót beszélgetni, mert buták, vagy tök jóarcok, de nem tetszik az arcuk és nem vonzódom hozzájuk.
Kezdem azt gondolni, hogy túl nagyok az igényeim és lejjebb kéne adnom, de egyszerűen zavar, hogy nem tudok könnyen szerelembe esni, míg mások lazán találnak maguknak párt.
Szia!
Hát én is ilyen próblémával küzdök, de én reménykedem. Remélem lesz valaki olyan ember az életembe, hogy megbecsül, kedves és szeret. Csak várjunk az igazira.
Sok szerencsét!!!
Na igen...
Ilyesmi, hogy, ha elérhető, akkor nem tetszik. Ha tetszik, akkor 2-300 km-re lakik.
Most is beszélek valakivel, nem láttam élőben, de a fb profilja alapján nem tetszik az arca és a haja. Csak abban merek reménykedni, hogy élőben jobban néz ki, mert a személyisége alapján nem visszataszító és kedvesnek tűnik.
Ismerem magam, és tudom miket szeretek, de az olyan srácok valamiért antiszocok, és nem akarnak ismerkedni. Aki tetszik, azzal nagyon hasonlóak vagyunk, de nem érez irántam úgy, mint én iránta.
Itt neten, akiket találok rendes, érdekes embereket, azokkal mindig ilyen távolság/külső bajaim vannak.
Engem a távolság annyira nem zavar, szívesen buszozom amúgy, más kérdés, hogy a másik fél hajlandó-e erre.
Csak valamiért válogatós a szemem, és mindenkit az elerhetetlen valakihez hasonlítok.
"nem tetszik az arca és a haja"
Nem lejjebb kéne adni az igényeiből, hanem kicsit érettebbnek kéne lenni. Nem fogsz olyat találni, aki mindenben 100%-ig az ideálod, és emellett még a tökéletes lelki társad is lesz. Persze, ne legyünk álszentek, nehéz úgy szerelmesnek lenni, ha a kiszemeltünk kicsit sem vonzó... de most komolyan, te képes lennél azért ejteni valakit, mert "nem tetszik a haja"??
Nem tudom, mi kellene neked, önismereti tréning, vagy valami hasonló, de ezzel a hozzáállással értelmes pasit nem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!