Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel tudnám meglepni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám meglepni?

Figyelt kérdés

Megszeretnék lepni egy lányt, viszont a virágot nem szereti. De nem is akarok sablonos lenni valami kreatív meglepetést szeretnék. Lányok, minek örültök? Esetleg egy kis válogatás a kedvenc édességből? Tanácstalan vagyok minden ötletnek örülök és meghallgatok

20/F

2020. dec. 26. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Édesség is jó szerintem, én örülnék neki.

Írok még pár dolgot, de Te döntsd el, hogy illik e hozzá.

Sushi

Lufik

Illatgyertya

Alkohol

2020. dec. 26. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó amit az egyes ír, de szerintem pont ezek a sablonos dolgok. Tényleg ezek az általános, mindig bevált dolgok, de pont ez a hátrányuk. Szerintem ne csak vegyél valamit, hanem készítsd is. És ne felejtsd el, élmény ajándék is lehet.

Bocs hogy nem mondtam konkrét ötletet, de ennyire futotta. Ja és nem lány vagyok, szóval valaki igazoljon vissza/cáfoljon, hogy hogy is van.

2020. dec. 27. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Az nem számít hogy sablonos-e ha a lány szereti. Például lehet hogy nyálas egy romantikus vacsora vagy hogy viszel neki csokit, de ha ettől boldog akkor az a lényeg.
2020. dec. 27. 09:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Huhh jöhet csoki, könyv, valami egyszerű parfüm vagy bármilyen drogériai dolog gondolok körömlakkra például, bögre, párna, gyertya és minden jó.

Remélem tudtam segíteni!

2020. dec. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!