Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket szokott a párotok meglepni?
21/L btw
Randi is altalaban mozinal kimerul.
Igen, szokott. Mindig hoz nekem valami aranyosat. 10.-én volt a névnapom és kaptam tőle nem-elhervadó virágot meg csokit. ❤
Vasárnap meg szintén csokit és reggeli Aldis muffint.
De én is szoktam neki venni ezt-azt. Legutóbb egy kulcstartót gravíroztattam neki amin rajta van az autója és a rendszáma. Vagy meglepem valami kajával ha jön stb.
Ennek kölcsönösnek kell lenni. Lehet a te szeretet nyelved az ajándék neki meg a minőségi idő.
Tapasztald ki, hogy neki mi okoz boldogságot és te is mond meg, hogy jól esne ha ezt meg azt csinálná néha. Sőt, akár össze is kötheted :D Pl. A kiránduláskor vesz neked valami szuvenírt. Neki a minőségi idő ✔, neked meg az ajándék ✔
Én mondjuk fiú vagyok, de engem se szoktak meglepni ilyesmikkel. Én viszont sokszor, bármivel amiről a másik eszembe jut. :)
Kulcstartó, plüss, bögre, bolyhos meleg zokni, tényleg bármi. Szeretek foglalkozni a párommal.
#4 így én is jártam. Szegényem még célzott is rá, de valahogy annyira nem esett le, hogy pont az a nap van.
Egyébként én is szoktam kapni. Igaz ritkán, de szoktam. Örülni is szoktam neki. :)
Lehet, hogy ő nem olyan tipus, aki ajándékoz.
Én is szoktam venni neki apróságokat, és ő is nekem. Sok csokit kaptam már, virágot, főzött nekem reggelit, elvitt ide-oda.. Én kulcstartót adtam neki, a kedvenc desszertjet szoktam csinálni, reggelit, ha beteg volt a kedvenc leveset vittem neki meglepikent. Illetve én kis cetliket is szoktam néha hagyni, egy egyszerű "Szeretlek, mindennél fontosabb vagy nekem" üzenetekkel, aztán ha hazaért, mondom neki, hogy nézzen be a kis dobozkába, és ott van.😊
Jelezted már neki, hogy ez fontos neked, és jól esne, ha csak egy kis Dormivel is, de meglepne? Sajnos nem ugyanúgy fejezzük ki a szeretetetünket, de ha nem mondjuk a másiknak, nem fogja tudni, hogy mi esne nekünk jól. A kommunikáció a kulcsa mindennek.
A farkamat a szájába teszem. Ez elég jó ajándék?
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!