Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lehet egy 17 éves fiút...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet egy 17 éves fiút meglepni?

Figyelt kérdés
Szeretném a barátomat meglepni valamivel... Vennék neki valamit, de semmi extra érdeklődési köre nincs. Ötletek?

2019. jún. 16. 15:06
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Egy pofontól biztos nagyon meglepődne! :D
2019. jún. 16. 15:12
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
Én anno a barátomat anno egy kis könyvvel léptem meg, amelyben a régi messengeres beszélgetéseink voltak. Lescreeneltem a legmaradandobb beszélgetéseket, elvittem a fotostudioba és kinyomtattak fénykép formátumban. Kb akkora lehetett mint amilyen képeket az insta készülékkel lehet készíteni. De persze mindenki más, lehet neki egy vacsora meg valami apróság jönne be bár ennyi idősen (is) szerintem a szívből jövő, kreatív ajándékok jönnek be a legjobban. Remélem segítettem, de agyalj kicsit te is, hisz te ismered őt. :)
2019. jún. 16. 15:21
 3/8 anonim ***** válasza:

-anno

*instax készülékkel

Sorry a hibákért

2019. jún. 16. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Szakíts vele. Az is meglepi.
2019. jún. 16. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem imádna egy MILF nőt 3.-nak!

És téged is ezért!

2019. jún. 16. 15:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha tudsz sütni, készítsd el neki a kedvenc sütiét, attól biztos oda lenne. Gondold csak meg: teletömheti a hasát valami finomsággal, amit a barátnője készített ;) Ha meg nem vagy az a nagy konyhatündér, akkor megkérheted anyukádat/nagymamádat, hogy segítsen.

Vagy:

- valami különleges gyújtó vagy sör/bornyitó (nyilván, ha cigizik/alkalmanként iszik)

- Rubik-kocka (ha nincs neki, de amúgy érdeklődik az ilyesmi iránt)

- kaktusz (ha kicsit morgósabb természet :D - én valamelyik szülinapomra azt kaptam)

Nincs esetleg valami olyasmi, amit együtt láttatok pl egy plázában, és nagyon tetszett neki, de nem vette meg?

Egyébként kicsit nehéz így ötletelni... Pár dolgot elmondhatnál róla, és akkor okosabb lennék :))

2019. jún. 16. 15:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Te, egyszál masniban.
2019. jún. 16. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Parfüm, közös karkötő, pulcsi, akár egyedi mintával.

Nekem volt pl egy Honda mániás pasim, én olyan pólót vettem neki.

2019. jún. 18. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!