Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szeretem meglepni a barátom minden féle dologgal és imádok róla gondoskodni és vigaszt nyújtani?
Figyelt kérdés
imádom nézni az örömét mikot megkap valamit és szeretem azt amikor hozzám jön vigaszért és hozzám bújik,megnyugtató szavakat mondok neki,puszilgatom,simogatom a fejét vagy a hátá.Van hogy rájátszik azért hogy babusgassam és plusz puszikat kapjon.Van ezzel valami baj?2018. szept. 23. 07:24
1/6 anonim válasza:
Na ilyen csajt kérek én is! ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ezzel semmi baj?És ha kicsit legjobb barátoskodunk a kapcsolatban?Szeretünk összebújni de szeretjük pl böködni,csikálni egymást vagy elhülyéskedni egymással.
2018. szept. 23. 07:40
3/6 anonim válasza:
Szerintem ilyen egy normális kapcsolat, csak arra figyelj, hogy ez oda-vissza működjön, tehát ne csak te gondoskodj róla ennyire, hanem ő is rólad.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha kell megvan ez fordítva is,mindig számíthatok rá,nem csak akkor ha rájátszok a vigasztaláshoz :)
Akármit kap mindent nekem adna,mivel ő nem tudja megvenni,mivel nem kap pénzt ezért ő a kapott dolgait adná nekem de alig tudom leállítani mert mindent nekem adna ,de ha van egy kis pénze azt is nekem adná vagy nekem venne valamit,de ha nincs készít nekem valamit :)
2018. szept. 23. 07:51
5/6 anonim válasza:
A normális fiúk az ilyen lányokat keresik xdddd
Akinek meg nem kell ilyen lány az meg meg sem érdemli
6/6 anonim válasza:
Tényleg semmi baj nincs ezzel, ilyen normális, jó kapcsolat. Kívánom, hogy mindig ez maradjon meg köztetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!