Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tud egy lány meglepni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudommilegyenez kérdése:

Hogyan tud egy lány meglepni egy fiút?

Figyelt kérdés
A fiúknak szerintem annyira egyszerű egy kis apró meglepetést okozni egy normális (mármint nem penzehes stb) lánynak. Például egy szál virág+ csoki (vagy eleg az egyik is) annyira aranyos tud lenni egy osszeveszes után vagy csak úgy. Verset is kaptam már fiútól aminek szintén nagyon örültem. Viszont én nem tudom hogy ezeket az apróságokat hogyan lehetne viszonozni. A vers nyílván fura egy lánytól. Gondolkoztam már ezen a főzök neki dolgon,de ezt szeretném megtartani minimum az első evfordulónkig. Szoval van esetleg valami ötletetek?
2019. márc. 3. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
süssél neki valami sütit, vedd meg neki a kedvenc együttesét ábrázoló pólót, kedvenc film/képregényes bögre vagy akármi
2019. márc. 3. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Háát tudod emberenként változik,nem mi ismerjük a barátodat, be ha azt csinálod, mint az 1- es írt az sem rossz :)
2019. márc. 3. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Piros bugyi vagy melltartó. Ilyennel állítanál be hozzám eléggé meglepni (de emellett nagyon tetszene)
2019. márc. 3. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Süss neki, szervezz egy pasis estét, közös gamelés, hobbijához valami tárgy (pl. ha gitározik egyedi gitárpengető), kedvenc játékából/filmjéből/sorozatából egy póló, replika stb...)
2019. márc. 3. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!