Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyemelő lányok, rólatok milyen véleménnyel vannak a fiúk?
Figyelt kérdés
Tetszik nekik, hogy ezt a sportot csináljátok, vagy megoszlanak a vélemények?2020. dec. 19. 13:43
11/15 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalatod írod? Nem zárom ki, hogy ilyen stílusúak is tudnak lenni, de azt nem hiszem, hogy általánosítani kellene.
2020. dec. 19. 21:19
12/15 anonim válasza:
De, kellene. A sportolók (legyen az akármilyen sportág) nagyon el vannak szállva maguktól, miközben bizonyos fizikai adottságokon kívül smemit sem tudnak felmutatni az életben.
13/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, túl sok sportolót nem ismerek személyesen.
2020. dec. 19. 21:40
14/15 anonim válasza:
Én meg igen. Nálunk, a gimi koleszában a gyengébbekkel úgy szívóztak, hogy hajkefenyelet dugtak fel a srác ánuszába. Marha férfiasak, mondhatom. Minden kis r*banc meg ezekre a látens b*zikra csorgatja a nyálát. A sportoló csajoknak meg szerintem már rég p*csük nőtt, semmi nőiesség sincs bennük, csak a megalázáshoz értenek azok is.
15/15 A kérdező kommentje:
Milyenek ott a sportoló csajok? Kemények, nagyon izmosak?
Az amúgy abszolút nem sportolókhoz méltó, ha szívatják a gyengébbeket.
2020. dec. 19. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!