Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyemelő lányok, rólatok milyen véleménnyel vannak a fiúk?
Nekem speciel nem tetszik ha egy lány súlyemelő. Nyilván van az a szint ami még okés de pl ha már rohadt nagy súlyokat emel amiket én el se bírnék na az már nem oké :D
Egyébként biztos van olyan, akinek ez bejön, én egy egy teljesen szubjektív véleményt mondtam.
Bár nem vagyok súlyemelő,de egyik barátnőm az, elég profi szinten. Szerintem általánosságban elmondható,hogy az ilyen "megszállott" sportembereknek hasonló párjuk van/lesz. Gyakorlatilag folyamatos edzés,szigorú diéta, semmi alkohol.. és eléggé beszűkül az érdeklődési körük,nehéz egy idő után közös programot vagy témát találni. Barátnőm is ilyen. Bár most épp nem egy sportemberrel jár,de 20 évvel idősebb.. előtte edző pasija volt. De a csaj is állandóan edz, meg bújja a szakirodalmat meg a diétákat és osztja az észt,hogy csak az jó,amit ő csinál.
Mindemelett az összes fiú haverom szerint túl izmos,már-már férfias a külleme, a haja is rövid,felnyírt. Nekem is sok.
Köszönöma válaszokat.
Kíváncsi lennék ebben a sportban tevékenykedő lány válaszára is!
Valószínű, hogy akinek ez az élete, valamilyen szinzen korlátozódik a sportra az érdeklődési köre, és az ideje nagy részét is az teszi ki.
És mivel erősek, a társkeresésben is szűkülhet a kör, akikkel szivesen ismerkednek, vagy ez igaz lehet a fiúk oldaláról nézve is.
Van akinek tetszenek az ilyen lányok, van akinek nem.
Nem tudom ki pontoz. Én mindenki véleményére kíváncsi vagyok, és elfogadom mindenki véleményét.
Szerintem is cannak nagyon szép lányok, akik súlyzós edzést végeznek, mégis kimondottan nőies keretek közti formában vannak.
A súlyemelö lányok közt os van sok szép, többükön nem is látszik, hogy alkatuk ellenére milyen erő van bennük.
Én is így gondolom, ahogyan az utolsó válaszoló írja.
Örülök, hogy nem vagyok egyedül véleményemmel. :)
Ez is egy vélemény. :)
Mindenkinek más az izlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!