Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen véleménnyel vagytok erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen véleménnyel vagytok erről?

Figyelt kérdés

A vírushelyzet miatt csak sétálgatni, meg hasonló kültéri programokat tudunk csinálni a barátommal.

3,5 hónapja ismerjük egymást:)

Megkérdeztem édesanyám, hogy átjöhetne-e... igent mondott.

Viszont utólag kiderült, hogy nem tud itthon lenni és mostmár nem tetszik neki, hogy úgy töltene velem egy napot a barátom, hogy ő nincs itthon és még ezelőtt nem mutattam be.

Megértem anyát is, de semmi olyat nem csinálnánk ami még korai, ezt mindkettőnk feléri ésszel!!

#kapcsolat #egy nap együtt
2020. dec. 19. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
10%

Nyilván nem akar még nagymama lenni érthető okokból.

Az meg hogy két tini mit csinál felügyelet nélkül el lehet képzelni.

2020. dec. 19. 09:50
 2/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a válaszod, de kérlek tekintsd meg az utolsó mondatot!:)

A szex előtt szerintem még vannak dolgok amiket meg kell élnünk együtt...pl. Az első kettesben eltöltött nap, ami nem ágyközpontú:)

2020. dec. 19. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Elhiszem, hogy így gondolod. De tudom azt, hogy ha két tini egymásnak esik és tombolnak a hormonok akkor a romantikus részt nagyon hamar átugorják.

És ha ez a két tini felügyelet nélkül van egész nap összezárva a lakásban akkor te leszel a következő "terhes lehetek-e" kérdés kiírója.

2020. dec. 19. 10:03
 4/10 SIDLER22 ***** válasza:
90%

A válaszolónak írnám, hogyha akarták volna akkor már megtették volna mert volt rá lehetőségük. Az, hogy nem akarja az anyukád, hogy ott legyen amikor ő nincs otthon más oka is lehet. Például az, hogy nem ismeri és nem akar idegeneket a lakásába engedni.

Egyébként meg a kérdező helyesírásából ítélve szerintem nem annyira hülye, hogy belemegy egy "menetbe" mindenféle védekezés nélkül.

Szóval nem kéne azt gondolni, hogy

fiatalok össze feküdnek = tutibiztos, hogy gyerek lesz.

2020. dec. 19. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek a 4-essel

Nem feltétlen kell túlgondolni, hogy ebből biztos szex lesz

Nem mindenki ilyen, nem kéne általánosítani, hogy hát a hormonok.. vannak igenis értelmes emberek, akik nem csak arra mennek, hanem akarnak maguknak egy társat

Amúgy vagy az, hogy nem akar idegeneket a házában, vagy még ha nem is erotikus szempontból félt, de akkor is az ő "kicsi" lánya vagy, na meg írtad, be se mutattad, szóval inkább az előbbi lehet a nagyobb indok rá

2020. dec. 19. 11:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:)

Igen... sajnos az emberek egyszerű előítéletből hajlamosak EGYBŐL általánosítani, sajnos sok ilyen meggondolatlan kortársam van:(de ilyen reakcióra fel is voltam készülve:D

2020. dec. 19. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem anyukádat, esetleg beszéljetek meg egy jó időpontot (ami anyudnak jó), és akkor a barátodnál sem lesz kellemetlen lemondani, csak napot módosítotok.
2020. dec. 19. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Szeretné megismerni a fiút mielőtt beengedi az otthonába, és ez teljesen érthető. Én is ugyanezen a véleményen lennék.
2020. dec. 19. 21:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ujjujuj! Semmi olyat nem csinálnánk... Csak erre vár a fiú! Hidd el!
2020. dec. 20. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze persze... "nem akarunk olyat"... mert még nem volt elég kettsben eltöltött idő. :D

Amikor a fiú az üres lakásban belenyúl a bugyidba nem igazán fog érdekelni a romantika. Azt garantálom. És egy kanos tini csak arra vár hogy kettesben maradjatok.

Lehet itt álszenteskedni meg romantikáról beszélni de a srác alig várja hogy tövig benned legyen. Ennyi.

Ha tetszik ez ha nem. :D

2020. dec. 20. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!