Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini vagy nem tini? De hogy távkapcsolat lenne belőle, az tuti! Légyszives véleménnyeznétek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú (21 éves), interneten ismerkedtünk meg, először végképp nem ennek indult a dolog, egy albérletben lakott a barátnőjével (Tatabányán, a lány elköltözött onnan), viszont egy hónapra rá hogy írtunk szakított vele és jövőhéten fogunk előszőr találkozni. Dolgozik is úgyhogy nem egy naplopó (és lenne pénz is autókázásra-van jogsim- vagy vonatra). Mivel én 220kmre lakom tőle, bár a kolim 150km távolságra van Tatabányától. Lenne jövője ennek a kapcsolatnak?2017. jan. 13. 20:32
1/10 A kérdező kommentje:
*Jól kijövünk egymással ezért is megfontolandó mindkettőnk számára a dolog :) 19/L
2017. jan. 13. 20:36
2/10 anonim válasza:
Szerintem egy ideig lenne jövője a dolognak, de amíg ilyen messze laktok egymástól, addig nem hiszem, ha nem vagyunk a másik ember közelébe, lehet félre lép, de ez nagy részt attól függ, hogy hányszor találkoztok. Ha szeretitek egymást mindenképp próbáld meg, hátha okoz szép pillanatokat ♥o♥
3/10 anonim válasza:
nem sok. Egy kapcsolat akkor kapcsolat, ha ottvagytok egymásnak. A számítógép előtt pötyögni vagy a telefonba búgni nem ugyanaz és gondolom a heti egyszeri találkozás se lenne megoldható.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha úgy alakulna a dolog, akkor koliból inkább hozzá járnék Tatabányára, mint haza. Közelebb is van, és mert nagyobb örömmel lennék vele :)
2017. jan. 13. 20:43
5/10 anonim válasza:
tini vagy nem tini ez itt a kérdés? ohh kérdező te vagy tán tini? vagy áhított szerelmed kérdéd kilététnek titkát? szerintem egy fiatalfelnőtt, de mindegy a véleményem, semmit nem változtatna, mert gondolom próbát minden megér, szóval sok sikert, kitartást, boldogságot!
6/10 A kérdező kommentje:
Költői kérdések sora volt "tini v nem tini" tinikapcsolatok illetve felnott és nem tudtam hova soroljam be :D és köszönöm szépen a pozitív és negatív válaszotokat és a biztatásokaat is :)
2017. jan. 13. 20:47
7/10 anonim válasza:
Mi a barátommal 200 km-re laktunk egymástól, háromhetente találkoztunk, és 1 év után összeköltöztünk az egyetem miatt. Szerintem megéri, a ritkán látásnak az a nagy előnye, hogy mindig örülsz a másiknak. :D ja és mi is interneten ismerkedtünk meg. :)
8/10 A kérdező kommentje:
És azota is együtt vagytok? :) csak igy tovabb akkor :))
2017. jan. 14. 00:05
9/10 anonim válasza:
Szerintem adhattok neki esélyt, lehet simán jövője. :) Amíg nem próbáljátok meg, nem fogjátok tudni. Van aki nem bírja, van aki pedig kitartó és hűséges.
Én (17) 2 éve vagyok távkapcsolatban a barátommal (23), 200 km van köztünk. Igen, nagyon hiányzik, de havi egyszeri találkozás nagyon fel tud tölteni. :) Másfél év múlva pedig ha minden jól megy, össze fogunk költözni.
Úgyhogy szerintem érdemes lenne megpróbálnotok. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is a biztatast :) Jol esik es osztonoz, nektek pedig kitartast es meg sok talalkat kivanok :P
2017. jan. 14. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!