Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tapasztalat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már egy éve beszélgetek,már ez első beszélgetés után kedveltük egymást.Minden tökéletes lenne,ha nem 330kmre élnénk egymástól.Ő most végez,én pedig 16 éves vagyok.Ő nem hisz a távkapcsolatban,mert volt egy elég rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban,de én valahogy tudatni szeretném vele,hogy én bármit megtennék annak érdekében,hogy találkozhassunk...legalább egyszer.Csak nem tudom,hogy ezt hogyan tehetném. 16L2016. jan. 17. 19:29
1/14 anonim válasza:
Felejtsd el, szerintem. Ennek semmi értelme.
3/14 anonim válasza:
Semmi értelme, csak nehezítenéd az érzéseid, 330km, egyszer találkoztok és utána ? Ha nem jöhet szóba, hogy ő pl. egyetem miatt közelebb kerül, vagy valami hasonló, akkor teljesen felesleges. Nem kell ám mindenből kapcsolatot csinálni. Mért ne maradhatna egy jó barát akivel jókat elbeszélgetsz ?
4/14 anonim válasza:
",mert volt egy elég rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban" - velem is pont ez van, és a mostani gondolkodásommal én se mennék bele távkapcsolatba, tehát tapasztalatból mondom, hogy ha ezt mondta, akkor nem hiszem, hogy bármi is lehet köztetek.
5/14 anonim válasza:
A 330 km csak úgy jön ki, ha te az ország keleti vagy nyugati felében, míg ő az ellenkező oldalon él. Az is szóba jöhet, hogy nem is Magyarországon lakik. Nem értem, miért ragaszkodsz annyira a találkozáshoz. Mivel lesz jobb, ha taliztok? Hátha csak rosszabb lenne?
6/14 A kérdező kommentje:
Csak az a helyzet,hogy olyan érzéseket táplál belém,mintha attól még ő is akarná.
2016. jan. 17. 19:48
8/14 A kérdező kommentje:
Ő Óhíd,én Kecskemét.
2016. jan. 17. 20:30
9/14 Ypszilon1980 válasza:
Nincs esélyed, messze van és szerintem magadat megkímélhetnéd egy csomó szomorúságtól, mert max. pár hónap, vagy hét lenne belőle és annyi. Találkoztatok már egymással? Nekem is eléggé fura lenne, ha egy csajjal beszélgetnék csak és kijelentené, hogy ő mindent megtenne értem és mindenáron tlaizni akar úgy, hogy még semmi nem történt. Nekem volt több távkapcsolatom, de most már tudom, hogy hülye voltam, akkor én is úgy gondoltam, hogy mindent megtennék a csajért, de láttam, hogy nem működik.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam rögtön nekirohanni,hogy jajj figyelj már,eddig még csak skypeoltunk de halálosan szeretlek és bármit megtennék érted.
2016. jan. 17. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!