Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valaki tapasztalat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tapasztalat?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel már egy éve beszélgetek,már ez első beszélgetés után kedveltük egymást.Minden tökéletes lenne,ha nem 330kmre élnénk egymástól.Ő most végez,én pedig 16 éves vagyok.Ő nem hisz a távkapcsolatban,mert volt egy elég rossz tapasztalata ezzel kapcsolatban,de én valahogy tudatni szeretném vele,hogy én bármit megtennék annak érdekében,hogy találkozhassunk...legalább egyszer.Csak nem tudom,hogy ezt hogyan tehetném. 16L

2016. jan. 17. 19:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
330 km rengeteg. Ha nincs remény arra a közeljövőben, hogy lényegesen közelebb kerüljetek egymáshoz, akkor engedd el, így lesz a legjobb
2016. jan. 17. 22:59
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Lehet, hogy nem rohanod le, de biztosan érzi, hogy te többet akarsz. Végül is találkozhattok, aztán majd kiderül, de úgy vettem ki a kérdésedből, hogy a fiú nem akarja, ezért szerintem nem kéne ezt firtatni.
2016. jan. 18. 00:18
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Várjál ha személyesen még nem is beszélgettetek, akkor ne legyél semmiben sem olyan biztos. Mármint honnan tudod, hogy kijönnél e vele a valóságban?

Egyébként egyszer velem fordult elő olyan, hogy megismerkedtem egy lánnyal (személyesen), akivel nagyon jól elvoltunk egy hétig. Hivatalosan nem jöttünk össze, de voltak köztünk dolgok. Aztán letelt az egy hét, mindketten hazamentünk. Kb 250 km volt köztünk. Úgy köszöntünk el, hogy tudtam a telefonszámát is és kérte, hogy majd keressem. Sose kerestem. Pedig tényleg olyan lány volt akivel az életemet el tudtam volna képzelni akkor, de 250 km nagyon sok és csak a szívemet fájdítottam volna, hogyha még évekig telefonálgatunk meg chateleünk. Rohadt nehéz volt az első hónap, alig tudtam magam lebeszélni róla, hogy keressem, de erős maradtam és nem bántam meg. Mellesleg vele is kiszúrtam volna, mert őt se hagytam volna szabadulni az érzéseitől. Utánom vágyakozzon mikor valószínüleg sosem találkozhatunk vagy csak nagyon de nagyon ritkán, miközben rengeteg sráccal összejöhetne? Tudom, hogy ezt utólag könnyű csak ilyen józanul látni, de szerintem Te is vegyél erőt magadon és zárd le ezt az egészet. Később örülni fogsz neki, hogy így döntöttél. :D

21/F

2016. jan. 18. 00:40
 14/14 anonim válasza:
Szerintem, ha mind 2-en szeretitek egymást, akkor nem mondhadtok ellen a szerelemnek! A szerelemért meg kell küzdeni. És amikor már a helyzet jobb lesz, ti is érezni fogjátok, hogy megérte küzdeni a kapcsolatotokért. Szóval nem azt mondom hogy minden nap találkozzatok, hanem hogy pl. hétköznap-telefon, facebook, skype, messenger video hívás...hogyha meg már készen álltok rá, akkor hétvégente meg személyesen találkoztok. Egyik héten nála, másik héten pedig nálad. De ez csak akkor fog így működni, ha mind 2-en nagyon szeretitek egymást, és mind a 2-en akarjátok ezt a kapcsolatot:)
2016. febr. 4. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!