Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy lány szólít le egy srácot? 😅
Figyelt kérdés
Szóval a helyzet, már többször láttam és hát na azért úgy bejön😌
Igaz azt se tudom, hogy van e barátnője vagy ilyesmi, de máshogy amúgy se tudnám meg. Már nézett a szemembe is és azért elég szép barna szemei vannak 😼
Ilyenkor hogy kell kezdeményezni egy beszélgetést? Mégis, hogy kéne leszólítanom? 😅
A válaszokat előre is köszönöm!
2020. nov. 27. 02:16
11/18 Morzsi007 válasza:
Inkább az gáz, hogy a “gáz” szót használod. Miért lenne az.
12/18 anonim válasza:
Akik lepontozták az értelmes ,,nem gáz” kezdetű mondatokat, nyugodtan kifejthetnék, hogy mi a gáz benne.
14/18 Morzsi007 válasza:
Nem én voltam, ha Rám gondoltál, én is le vagyok pontozva. :-))
Szívás...
16/18 anonim válasza:
Nem gáz ! Nemi egyenlőség van ! Használjátok ki ! Ha viszked a puncid, akkor neked is jár a gyógyír ! Nem csak a férfiaknak !
18/18 anonim válasza:
"Te szoktál moziba menni a barátnőddel?" "Ti is szoktatok a barátnőddel kirándulni menni hétvégeken?" Ebből megtudhatod, van-e barátnője, és ha tetszel neki, azt fogja válaszolni, hogy nincs barátnőm, de veled szívesen elmennék hét végén a hegyekbe pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!