Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz-e ha egy lány szólít le egy fiút? Ha igen miért? És ha nem akkor hogy szólítsam le?
14 éves lány vagyok. Busszal járok haza az iskolából mint a legtöbb velem egy idős fiatal. Már régóta van egy fiú a buszról aki nekem nagyon bejön és meg szeretném ismerni. Sokszor átgondoltam, hogy oda megyek hozzá beszélgetni csak annyi vele a baj, hogy mire odakerülök már elszáll a bátorságom. Ja igen.... a fiú kb. 15-16 éves. A legjobban attól félek, ha odamegyek és elkezdenék vele beszélgetni akkor hülyének néz majd. Kérlek segítsetek! Hogy tudom elkezdeni a beszélgetést, hogy jól is jöjjek ki belőle? És legelsőnek milyen témákat szoktam ilyenkor felhozni?
Minden választ előre is köszönök! :)
Szoktak*
Ja igen még valami... ezt a sracot facebookon sem tudom bejelölni mivel még a nevét sem tudom.
Nem gáz.
Szóval hajrá. Azt majd irj ha összejön
Szólitsd le valami ürüggyel utána könnyen megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!